pinary24 kızlar kabak tattırmak istiyorm ama mevsimi değil yazı mı beklicem tattırmak için siz dikkat ettinizmi böyle seylere?
Nazendece pinary24 evet mevsiminde olan ürünleri vermek daha iyi sağlıklı olur hiç kendini kasma siz ne yiyorsanız ondan verin kaç aylık
bebisilay pinary24 mevsiminde verin her şeyi diyorlar ben de dikkat ettim şu an balkabağı verebilirsiniz
mars_ay pinary24 mevsiminde meyve sebze tüketimi sadece bebekler için değil yetişkinler için de çok mühim bir konu. Bebeğinize yapmayacağınız bir kötülüğü kendinize de yapmayın.
artikbiranneyim pinary24 aldım yedirdim valla hatta ilk onunla basladım. Bu kadar kasmayı düşünmüyorum yoksa kendime hakim olamam😅 bunun sonu yok cünkü
cokbilmismom pinary24 kısık ek gıdaya geçtiysem tabi tattırmazdım. Şuanda olan şebekelerle ilerleyin bence. Brokoli, bal kabagi, karnabahar, kereviz, havuç , pazı, ispanak
Mnli pinary24 şuan bir sürü sebze var onları tattırın şimdi olan kabaklar sera zaten tadı tuzu yok balkabağı (son zamanları) tatlı patates normal patates pancar brokoli karnıbahar verebilirsiniz