mbkutan Kızlar merhaba Evlilik yıl dönümümüz yaklaştı sizlerden hediye önerisi almak istiyorum. Sizce ne alabilirim ya da ne yapabilirim ?
canmanayvesuyu mbkutan bütçeye göre değişmekle beraber bir özel günde telefonumu değiştirdim mana oldu, birinde akıllı saat aldırdım birinde dyson hamur yoğurma makinesi falan filan istediğim şeyleri bahane ettim :)
mbkutan @papatyagibi Et uçuk olsun 5000 😂 @hazale966 Çalıştığı yer bakımından saat kulaklık kullanamıyor güneş gözlüğü iyi fikir aslında 💕 @canmanayvesuyu Benim ki istemez öyle de ihtiyaç dışında işine yarayacak bir şey almak istiyorum
papatyagibi mbkutan İyi bir spor ayakkabı al Havalarda iyiye gidiyor yazda geliyor Nasılsa giyecek Miss gibi hediye bence
Tubaalprsln mbkutan bende burda yorumlara bakayım perşembe günü bizimkide tesbih almayı düşünüyorum bide sigara kullanıyor eşim sigara buketi yaptırcam 😃
selambengeldim mbkutan ben bu sene ayakkabı aldım Geçen sene güneş gözlüğü çok istiyordu onu aldım Önceki sene kablosuz kulaklık almıştım ikimize de ama pek kullanmadık gereksiz bir şey çok telefon görüşmesi yapmıyorsa Saat seviyorsa saat olabilir