MissPhalange cLearQueen onları da izledim🤭 dövüş kulübünü hiç beğenmemiştim, esaretin bedeli mükemmel, akıl oyunları da iyidir
MissPhalange MissPhalange valla bu filmlerin hiçbirinde zamanı sorun edeceğini sanmıyorum çünkü hepsi inanılmaz akıyor. Gone girl bile 3 saate yakın sürmesine rağmen nasıl bittiğini anlamazsın. Sadece la cara oculta belki en hızlı ilerleyen diyebilirim,
ozr42 Sadeturkkahvesi tarihi film seviyorsanız piyanist ve hayat güzeldir Bilim kurguda Harry Potter serisi , karayip korsanları Esaretin bedeli de güzeldi ve klasik olan Titanic ☺️
sarppp Sadeturkkahvesi The walking dead, vis a vis bunlar efsane bir de la casa de papel başka tanımam üstlerine 😂
sarppp Sadeturkkahvesi tebrik ederim 😂 izleyip bitirdiğin için ben de film önerisi istediğini sonradan anladık pardon film için de diyecek bir şeyim yok çünkü dizi seviyorum
Pisi Sadeturkkahvesi yapay zeka Çocukluğumda izlemiştim ama bendeki yeri çok farklıdır. Üzerine milyon tane film izleyip favorim dediğim olmuştur ama bu film hala 1. Sırada. Bende bıraktığı etki muhteşemdi. Hala daha ilk izlediğim zamanki gibi hissettiriyor düşündümde.
Pisi Sadeturkkahvesi yıldızlararası efsane Çizgili pijamalı çocuk Yüzüklerin efendisi serisi Ben efsaneyim Leon sevginin gücü Karayip korsanları serisi Göl evi Uyumsuzlar serisi. Bunlar aklıma gelenler ama pişman olmazsın.
ReisinKizi hasrettecas mesela mağaradaki kadın gerçek miydi hayal mi? Gerçekse filmin akışına ters konuşuyordu onu hiç anlamadım. Bu arada adam kesin hasta ve doktorlar iyi insanlar demi ben en son öyle anladım çünkü 😂😂
hasrettecas ReisinKizi baştan beri kız hayaldi zaten ben öyle anladım ve adam da zaten Orda olan bir akıl hastası