mervee345 Kızlar yakın zaman da boğaz ağrısı göğüs ağrısı kulak ağrısı hepsini aynı anda yaşayan var mı iki gündür canımı alıyor bu ağrılar hiç birşekilde hafiflemiyor siz neler yaptınız nasıl kurtulacağım bu hastalıktan
Meri-Mel mervee345 15 gün oldu hastayım Allah’ım şifa versin inşallah 🌸 Bol bol bitkili çayı içtim , ballı zencefil tükettim ilaç da içtim henüz toparlandım😥
mervee345 Meri-Mel geçmiş olsun gerçekten çok zor ya 1 yaşında kızım var bakacak halim yok çok fena bir hastalık
mervee345 Meri-Mel ya gittim ama yok hiçbişey geçirmiyor şimdi az yatayım dedim boğazım acıdığı için yatamıyorum
sarayzeynep Evet biri 5 yaşında diğeri 6 aylık iki yavruyla 15günü geçti ilaç hava ne varsa kullandık ama yok geçmiyor bu hastalık bAşka
mervee345 sarayzeynep faranjit olmuşum şuan hastanedeyim kendi kendine geçermiş emzirdiğim için bir PAROL seruma 2650 ödeyip çıkacağım😂 hasta olduğuma mı yanayım yoksa para verip geçmediğine mi
mervee345 sarayzeynep faranjit olmuşum şuan hastanedeyim kendi kendine geçermiş emzirdiğim için bir PAROL seruma 2650 ödeyip çıkacağım😂 hasta olduğuma mı yanayım yoksa para verip geçmediğine mi
Alpemrem Bende aynı sekildeyd serum ağrı kesici yolladılar şimdi dahada kotulestim farklı bı doktora gidipte öğrendim zatürre olmuşum değişik bı salgın var şu an 😭
mervee345 Alpemrem geçmiş olsun gerçekten çok zor bugün 4. Gün daha iyiyim ama pastil yemekten dilim damağım açıyor yemeyince de boğazım nüksediyor çok zor ya