PlnEyp İyi akşamlar hanımlar 4 martta 2 yaşına girecek oğlum var 20. Aydan beri hircin sinirli olmaya başladı tvye yada başka biseye nesne fırlatma istedigini olmayınca pat diye kendini yerlere atıyor kumandalari fırlatıyor çığlık atma ağlama krizleri sormayın 13 yaşında ablası var onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu oğlum beni çok zorluyor öyle yaptığı anlarda goz teması kurup sarılıyorum anlamıyorum niye böyle oluyor bizim gibi olan var mı 2 yas sendromunu bu ne zaman geçer üzülüyorum ya
Minigim38 PlnEyp 28 aylik hala devam ediyor kızımda ağlama krizlerine giriyor kafasını yerlere duvarlara vuruyor, kendini yere atıyor, aşırı derecede inat, durduk yere birden sinirleniyor elinde ne varsa atıyor gerçekten çok yorucu
melisamoms PlnEyp benim kızımda 18. Aya girdi 1 aydır çok hırçın arabayla bir yerlere gitmek işkence dün dışarı çıktık arabada kucağında oturuyordu yere inmek istedi izin vermedim diye gözlerimi oymaya çalıştı emziği fırlattı çok tuhaf sesler çıkararak bağırdı deli gibi ağladı ne yapacağımızı şaşırdık istediği olmayınca sinirlenir o an ne varsa elinde onu ısırıyor yada yerleri 😔 kendini kasıp yerlere atıyor altını alırken üstünü değişirken yemek yedirirken hep bi olay durmuyor asla bende ne yapacağımı şaşırdım çaresizim sakin kalıp güzelce konuşuyorum ama pek etkili olmuyor çok üzülüyorum of 😔
PlnEyp Minigim38 evet gerçekten oğlumda öyle 20. Aya kadar böyle huyları yoktu napicagimi şaşırıyorum bazen biye böyle oldu diye
Minigim38 PlnEyp ben gelişimsel pediatriye de götürdüm ilgi çekmek için yaptığını söyledi daha fazla temas ilgi gösterin dedi zaten tüm gün birlikteyiz öğlenleri de uyumuyor 17 18 boyunca hiç uyumuyor yapmadığımız etkinlik aktivite kalmıyor hava çok soğuk değilse bahçeye parka gidiyoruz sürekli kucakta nasıl olursa ilgi eksikliği var dedi