User345678 çok teşekkür ederim öncelikle. Şöyle anlatayım. Bu süreçte annem 1 hafta evimde kaldı yemek yaptı, eşim de gündüz çalıştı akşam oğluma baktı. Gündüzleri normalde kreşe giden oğlum hasta oldu o hafta kreşe göndermedik. Yani açıkçası eğilmemek ve ağır kaldırmamak gerekiyor. Bu kısmı zorluyor. Çünkü oğlum sürekli anne benle oyun oyna, benle şunu yap, çişim geldi kakam geldi vs. Yani beni o kısmı biraz zorladı. 2.hafta oğlumu kendim sabahları kreşe bıraktım öğleden sonra aldım. Çünkü gerçekten ilgilenmek zor oluyor. Darbe alma kısmı da şöyle, katiyen hiçbir şekilde darbe almaman gerekiyor. Çünkü o kadar hassas oluyor ki, yani şöyle düşün burnun hamur gibi kafanı çevirince o tarafa gittiğini bile hissediyorsun. Yeni yapıştırılmış gibi hissediyorsun. Doktor bu konuda çok kesin uyarıyor. Oğluma durumu önceden açıkladık ve burnuma bugüne kadar yaklaştırmamayı başardım. Böyle 3-5 ay daha lazım diye biliyorum.
Şimdi beni en zorlayan kısmına geleyim. Sırt üstü yatmak gerekiyor. 15 gün sağa sola dönmek yok. Yani daha yeni 3 gündür dönüyorum ama biraz sağa biraz sola. Eşit süre yatmaya çalışıyorum. Masaj yapıyorum krem sürüyorum, burnumu temizliyorum günde iki kere. İlk hafta tamponlar var ağzı açık yaşıyorsun mecburen. Ama doktor antibiyotik ağrı kesici ve krem veriyor. Dışından sadece hafifçe pamukla temizliyorum.
Yani burnunuzdan memnun değilseniz tabiki olun. Görüntüye bakınca insan mutlu oluyor. Ama başka bir yerimden ameliyat olsam ya da doğursam daha çabuk iyileşirdim diyor insan 🤣🤣
Ayrıca rapor aldım 1 ay çalışmayacağım. Öğrencilerden de darbe gelebiliyor çünkü…