HamzaTugra kızlar napiyosunuz oruç tutuyor musunuz ben bugün ilk orucum yani aldirali 1 seneye yaklaşacak ilk ramazanim zorlamadı gibi ama sizler nasıl yaptınız geçtiğimiz ramazanlar da falan
Baklavanida HamzaTugra Kasım ayında ameliyat oldum tutuyorum ilk günümdü bi sıkıntı olmadı. Tutmamamız mı gerekiyor
bksh HamzaTugra Benim iki buçuk yıl oldu aldıralı geçen sene tutamamıştım çok fazla hazımsızlık olmuştu
siyah0606 HamzaTugra 9 ay olacak bugün tuttum sıkıntı olmadı inşallah hep tutarım 🌸bazen hafif ağrım oluyor ama şükür iyiyim 🩷
HamzaTugra Baklavanida bende bilmiyorum ki yani sindirim zorlaşır mi bakımından sorayim buraya da dedim
Baklavanida HamzaTugra genel olarak günüm aç geçiyor benim kahvaltı yapmıyorm, sigara su ıvır zıvır akşama kadar akşam yemeği kapanış oluyor
HamzaTugra bksh evet sanırım biraz benim de öyle bikac gün daha denicem inşallah bi sorun olmaz genel olarak uyuduğunuz diyet vs var mı peki bana pek bisey dokunmuyor ama bazı şeyler rahatsız ediyor tek tük
bksh HamzaTugra Hayır canım diyet uygulamıyorum şuanda herşeyi yiyorum ramazandan, dolayı hazımsızlık oluyor birde kabızlık
bksh HamzaTugra ben doktora gitmiştim bunun için ilaç vermişti kolay gaz çıkartmak için birde tuvalete kolay çıkabilmek için anca o şekilde tutuyorum şuanda da biraz da bünye meselesi bence