Mervemrahtaha Kızlar e bebekte hazır et suları satılıyor denk gelmişsinizdir belki sizce nasıl kullanan varmı onlardan almak istiyorum ama raf ömrü uzasın diye içinde katkı maddesi vardır diyorlar önerirmisiniz?
Ikrazumra19 Mervemrahtaha hic kullanmadim hep kendim yapiyorum guvenemem onlara ne kosulda yapildigini bilmiyorum ki elbette katki maddesi vardir
Deletedmom323 Mervemrahtaha kasaptan ilik al kaynat buzluğa at çıkar çıkar yemeklere kat canım niye hazır alasin için rahat olmuş olur
Ejderhahavva Mervemrahtaha hiç tercih ermedim etmemde heralde kendim duduklude ilikli kemiği kaynatıp suyunu güzelce paketliyorum birer yemeklik lazım oldukça kullaniyrm en temizi 👍
Nazliprensesinannesi Ejderhahavva ne kdr ilikli kemigi ne kdr suyla ne kdr kaynatiyorsunuz🙄 yanii bi nevi sizden tarif istiyorum püf noktası 😃
Fkiklim Ejderhahavva paketlemesini nasıl yapıyorsunuz bende kaynatıyorumda kendı en kolay nasıl dolaba koyarım diye düşünüyorum ek gıdaya gecıyo ruz
Ejderhahavva Nazliprensesinannesi ya şöyle soylıyım ben etli kemik alıyorum göz kararı ayarlıyorum suyu yani normalde herkes 12 saat bilmem ne uzun süre kaynatıyor ben toplam 2 saat kaynatıyorum duduklude arada açıp bakıyorum suyu azalmışsa ekliyorum aradaki ilik erimişse tamamdır ...yani benim hazirladigim jöle kıvamında olmuyor bilginiz olsun onun için çok uzun kaynatmak lazım bence 2 saat zaten yeterli ...ki vitaminini zaten almış oluyorum
Ejderhahavva Fkiklim ben karton bardak kullanıyorum üstünede streç cekiyorum en pratik o ama migros ta poşetleri varmış ama alıp denemedim