ZeydsMom onlyy taze taze yapin. 1 su bardagi kadar mesela suyu kucuk demlik cezve ve ya tencere varsa orda kaynadin . Kaynayinca icerisine 2-3 parca kuru kabuk ilave edin ve 2-3 dakika daha kaynatin. Suzun oyle icin
Kdz onlyy bende çok kötü durumdayım bugün ya antibiyotik kullandim ama geçmedi çok yanma oluyo idrarımı yapamıyorum resmen her dk idrarım geliyo ama çok az oluyo ne kullanırsanız yazar mısınız bana
ayisit Dut kurusunu kaynatıp için. Sık sık çamaşırınızı değiştirin ve bol su için. Ayrıca nioli yağı alıp damlatın iç çamaşırınıza
ayisit onlyy genelde vajina nemli bölge olduğu için mantar mikrop vs çok çabuk ürüyor. Düzenli olarak çamaşır değiştirmek ve duşta asla içerisini yıkamamak gerekli yıkarsanız florası bozulur enfeksiyona açık hale gelir.
arnka_mommy onlyy Sistit.. Doktorun verdiği o toz hiç bir işe yaramamıştı. Başka bir prof. Sayesinde atlattım çok şükür bir daha tekrarlamadı. Aktardan cıvan perçemi, mısır püskülü alın kaynatın ılık bir şekilde için düzelirsiniz. Geçmiş olsun 🌺
arnka_mommy onlyy Ben bu şekilde rahatlamıştım. Tavsiye ederim. Ağrısı zordur evet. İyi gelir umarım. 😊