karaca_61 birprens_birprenses bende bekleyeyim burda😄 kizim 4 aylik kuyumcu bize 1 yaşından sonra dedi
Deletedmom192 birprens_birprenses kendı ne zaman ısterse o zaman deldırecegım ıllaha kı heves eder. Kupesı hazır zaten 🤗
birprens_birprenses karaca_61 şey diyen çok oluyor büyüdükçe kulak da büyüyor yeri farklı oluyor diyen oldu o yüzden çok kararsız kaldım
BenDiyeBiri_ karaca_61 ya bende geçen götürdüm doktor demiş kuyumcuya 8 aydan önce deldirme ve tavsiye etme demiş kulak zarına zarar verilebiliyomhs diye
karaca_61 birprens_birprenses cok taze kullaklari yara olur cikarirsan hemen kapanıyormus bende bekleyeceğim bi sure daha
tkut birprens_birprenses evet doğru benim 6 aylıkken deldirmisler birde genişlemiş kulak deliği sallanan küpe takamiyorum ne gerek var bebekken deldirmeye kızım 6. buçuk yasinda deldirmedim daha belki birkaç sene sonra deldiririz
balkizlar birprens_birprenses benim kızım istediyse herkes ister 😅 erkek gibiydi hep toka bile sevmez okula başlayınca takıyoruz zorla.. istmezse büyüyünce deldirsin ne olacak.. bir de bizim tenimiz çok hassas küçükken yapıp bi şey olursa diye korktum kızkardeşimin iki kere kapandı çünkü
balkizlar birprens_birprenses evet o kadar dikkat ettim kızımın biri kapandı 😀 şimdi de dedirmek istemiyor acıyor diye.. büyüyünce isterse artık