50krsvertirreekk miniksincabim eşim çorba aramaz istemedi Antrikot aldık patates kızartması salata kola
cnruya 50krsvertirreekk dana ciğeri unlayip yağda kızartıyoruz yanına sumaklı soğan mis gbi oluyor deneyin :)
yohh_yavv miniksincabim Poşette baget fırına attım Pilav Salata Ayran Rabbim tuttuğumuz Oruçları kabul etsin 🙏
Leylaa_ miniksincabim Ekşilik kabak sulusu Yağlama ( dövme pilavi yarma buğday diye bilinir ) Sebzeli mercimek çorbası , ayran turp yeşillik İrmik tatlısı
nnoktaa miniksincabim imsakiye uygulamamızdaki menüyü yapmaya niyetlendim ben. Mercimek çorba. Beyti sarma. Bulgur pilavı.
kucukprensannesi miniksincabim bal kabağı çorbası, kıymalı bezelye yemeği, içli köfte yaptım (yorucuymuş) birde salata yapacağım.
cemreninannesi_ miniksincabim kremalı tavuklu mantar sote püre yayla çorbası portakallı kereviz hazırladım. Herkese hayırlı ramazanlar güzel sofralar da buluşalım inşallah bolluk bereket nasip etsin rabbim herkesin yuvasına 🙏🏻🩷
yavruaslanlar miniksincabim tavuk çorbası yaptım sebzelerle yemek yaptım susuz evde malzemem yok benimde alışverişe çıkmam lazım eşimin izin gününü bekliyorum 😂