Herkese merhaba bebeğim 4 ay 28 günlük doğduğundan beri kolik ve uyumayan gazlı bir bebek genel olarak .Son bir aydır asla ve asla uyumuyor uyumak istemiyor bi sorunu mu var diye doktora da götürdük bir şey de çıkmadı
Şükür ama geceleri sallıyoruz battaniye de önceden dalar gene 1 2 saat uyurdu emer gene uyurdu ama şimdi hem uyumuyor saatlerce ağlama krizine giriyor sadece kucakta uyuyor kucaktan kaldırdığın saniye uyanıyor ve ağlamaya başlıyor .Ayakta sallanmayı da sevmiyor memede dalıyor ama kaldırdığn an uyanıyor ne yapıcam bilmiyorum.Gazı var diye bir ara battaniyede sallıyorduk ona da alıştı ama evde birinin olması lazım sürekli bende sürekli birini bulamıyorum eşimde artık çok yoruldu ramazan geldi bir de uyumak istiyor ama ben ne yapabilirm .Battaniyede sallıyoruz koyuyoruz 15 dk da uyanıyor sürekli böyle sallıyoruz koyuyoz 15 dk sonra uyanıyor sabaha kadar böyle ne uyku ne dinlenme sıfır .Ne yapıcam bilgisi tecrübesi olan var mı her yolu denedim.Evde hamakta var sallayıp hamağa koyuyoruz orda da uyanıyor .Sallamadan hamağa koyunca aala uyumuyor ağlıyor.