pinar066 Kızlar 41 günlük bebeğim var geceleri 11/5 arası nedensiz ağlama krizi sırtını yere koymak mümkün değil eşim uykusuz işe gidiyor psikolojimiz alt üst oldu bagırma ağlama nöbetleri 10 dk sakinleşiyor birdaha piyasadaki tüm gaz damlalarını denedik çözümü bulan var mı yada bu kolik bebek mi bugün saat sabah 7 de uyudu bacaklarım tutmuyor artık o ağlıyor ben ağlıyorum hamileliğim çok stresli geçti ondan mı sebebi ne cıldıracagım
sevgimm35 pinar066 Bende burda bekliyim benimde kızım 47 günlük aynı şekilde bu sabah 7 de uyudu gece 12-1 gibi başlıyor sabahlara kadar gaz damlasıda kullanıyorum rezene kimyon çayı içiyorum ama bir yok kızım durmuyor kolik mi ne oluyor anlamıyorum gün içerisindede uyumuyor 10-15 dk max uyuyor hep uyanık hep mızmız
pimpiriklianne43 pinar066 ah ah o kolikten neler çektim halada çekiyorum 3 aylik olduk 3.ayda geçer diyorlar ama yok 1 haftadır iyice berbat piyasadaki bütün gaz damlalarını kullandık 6 farklı doktora götürdük ama yok geçmiyor artık umudumu kaybetmek uzereyim
pimpiriklianne43 pinar066 3 aydır eşimle aynı anda yemek yemedik birimiz gezdiriyo birimiz yiyo uyku yok en fazla 15 dakika uyandimi sürekli ağlar artık çıldırmak uzereyim
sulerzz pinar066 geçim olsun benim bebeğim de 42 günlük biz de kolik sıkıntısı çekiyoruz sab simplex ve maflor damlasını kullanıyoruz ayaklarının altına ve karnına acı elma yağı ile masaj yapıp hemen giydiriyorum üstünü onun çok faydasını gördüm bir de rezene ve kimyon alıp kaynatıp içiyorum benim sütümden bebeğe geçsin diye aktardan alabilirsiniz bu söylediklerimi biz faydasını görmeye başladık
evlatkokusucennetkokusu pinar066 Canım 3 çocuğum var 3 ündede aynı şeyleri yaşadım. En küçüğümde birgün acile gittik Dr. Erkekti dediki biz 4 ay çektik diye 😂😂 Dr. Niye böyle diyorsa. Bize 59. Günde nurse harweys colex in şurubu işe yaramıştı. Tabiiki mızmızlik gene aynıydı. Şuan bebeğim 14 aylık. Geçecek annesi az daha sabır
prmftm Biz de 45 günlüğüz, çareyi kundak yapıp kucağıma alıp pilates topu üzerinde zıplamakta buldum, arka planda da beyaz gürültü açıyorum. Biraz yorucu ama bebiş gerçekten rahatlıyor
acemiibirann pinar066 bizim de dakika şaşmaz akşam 7 buçuk geliyor öyle bir ağlıyor ki bu dünyada yok gibi kucakta falan da durmuyor memeyi almadı dün korkudan hastaneye gittik yolda uyudu doktor güldü bize 🫠
curlysister pinar066 uyutmak için Orhan Osman bebeğiniz ağlamasın açın ve squat yapar gibi eğil kalk yapın bu şekilde sakinleşecektir. Gaz için mutlaka I love you masajı öğrenmelisiniz hepsi YouTubeda var. Gaz masajını clinikid yağ ile yapabilirsiniz rahatlatıcı etkisi çok. Ağlama saati gelmeden önce de kiraz çekirdekli kemer alıp ısıtın kullanın faydasını göreceksiniz. Tecrübeyle sabit hepsi 🫠 şu an 8 aylık çok şükür geçiyor sabır diliyorum Allah yardımcınız olsun