bendenbirtanedahayok
Ben hiçbirini takip etmiyorum. Faydalı olacağını düşündüm birkaç kitap yazacağım sadece.
Sabrımı zorluyorsun, denemediğim yol kalmadı, evet beyinli çocuk, bütün beyinli çocuk, çocuğuna sınır koyma 1 ve 2 kitapları, geliştiren anne baba, dışarıya götüren aile, 40 kere söyledim, pozitif iletişim, korkma iyi bir annesin, bal yanaklar için mahremiyet, huso ve mahremiyet eğitimi, tüylü okula başlıyor, zipzip ve özgüven, kabarık ve öfke kontrolü, limanın cesaret paraşütü, hortumlu ve akran zorbalığı, kabuklu ve akran zorbalığı, bebekler ne ister, özgüvenim tam hata yapmaktan korkmam, sınır var sınır yok, cesaret yanımda, zorbalığa karşı taktiklerim var, kakademi, kakazoo, kakakoji, çağlar, tuna ve Elif’in tuvalet eğitimi kitapları, teonun kaka kitabı, bazen olur öyle serisi, özgüvenim nerde, ziyan miyan adası, müzik çizik sokağı, öfkeli mıyım neyim, başına buyruklar ormanı, korkularım mi büyük ben mi, sana bir sır vereceğim, bağırmayan anne baba olmak, sevmek yetmez, çocuk yetiştirme taktikleri, dramsiz disiplin, çocuk neyi neden yapar, bilişsel davranışçı terapi, dur ve düşün.