Deletedmom_984 eses123 artar tabiki benim o kadar bile yoktu hiç canını sıkma. sık sık emzir sonra da sütünü sağ ,günlük 2 yumurta, proteini boş gıdalar ve yeşillik tüket 3 lt su iç bak bakayım nasıl sütün Artıyor 🫶🏻
gzm_42 eses123 2 aydır nerdeyse sağım yapıyorum git gide azalıyor 60 sonra 50 sonra 40 şimdide 30 cc anca çıkıyor 😔
mutlulukkkkk Deletedmom_984 kaç kere sağım yaptınız günde emzirme sıklığım 10 falan dahamı artması gerekli
mervesare01 Deletedmom_984 31 günlük anneyim sık sık emzirmek istiyorum ama süt dolu dolu gelsin istiyor yoksa sinirleniyor emmiyor birde saginca dolmasını beklersem çok geç doluyor o ara mecbur mama vermek durumunda oluyorum ondan sagmiyorum. Her şeyi içip yiyorum nasıl olacak bende anlamıyorum genetik mi süt miktarı
Deletedmom_984 mutlulukkkkk on gayet iyi ben sütüm az olduğu Zamanlar üç veya dört kez sağım yapıyordum o şekilde arttı ama beslenme ve su çok önemli
ysmnabd eses123 adet mi oldunuz veya soğuk algınlığı? Ben 5. Ayda hem adet oldun hem soğuk algınlığı bir günde gitti sütüm
gunes1924 Marketteki maltana benim bebeğim 2 aylık 25. Günde kesildi sütüm dün içmeye başladım sütüm geldi dene bence