cLearQueen Hanımlar bebegim 5 aya yaklastı, anne sütü aliyo cok kusan bi bebek degil ama arada kusuyo. Genelde agzina geliyo onu da şapur supur yiyo yutuyo normal mi ya bu 🫥
ekimkizi_ cLearQueen ağzından çıkmadiysa öğürme tükurmek bilmediği icin de bana normal geldi acikcasi😀siz farkedince temizleyin agzini olmadi.
aybarsmom34 cLearQueen Kız Allah seni skajsjs o daha bebek ne anlar kusmuktan falan 😂 Benim 12 aylık oğlum bile, önünde afedersiniz 💩 olsun vallahi yer 😂😂
Nikita cLearQueen benim kızım da öyleydi. Reflüsü olduğu halde bir kere kustuğunu bilmem. Geri yutardı. 29 aylık bir kere korkudan kusmuştu. Yediklerini o kadar seviyor ki kusmaya kıyamıyor derdim 😅 iştahlı bir çocuk oldu bu döneme kadar. Şimdi sendromundan yemiyor ama tribi geçse yine yer. Sizinki de obur olabilir
eminemaalin cLearQueen benim oğlumda 4 aylik olmak üzere onunda reflusu var çoğu zaman geleni geri yutuyor bence iyi birsey 😅 yanlışlıkla boğazına kacmasin da yutsun geri 😊
lunalunuay cLearQueen ahaha iğrenç değil tatlı geldi ne bilsin yavrucak onun kusmuk olduğunu tadı güzel demek ki süt sanıyor.