ezgiii12490 Kizlar emziren anneler oruç tutuyor musunz bebeği 9 10 11 12 aylik olanlar yani ek gida alanlar
myavocado ezgiii12490 bebeğim 6 aylık, aslında mama da içiyor ek gıdaya başladı ama ben bir gün tutup bir gün bırakarak ilerleyeceğim gibi duruyor, çok tahammülsüz oluyorum açken, başa çıkamayacağım bu sene.
Kayra_68_aksaray ezgiii12490 emiri yorum tutuyorum benim bebeğin 22 aylık ama geçen senede 1 yasindaydı tutmuştum
Gakkoyenge Mide bulantısı yaşayan var mı ? Midem çok bulanıyor emziriyorum 16.5 aylık bugün niyetliyim [silindi] Dedektifgadget Kayra_68_aksaray yokdahanelercanim Duyulurum Ballilokmam11 defnemomm_ ayseeeciik25 VahsiKelebek_ behiyeakyol Hacoks Jeliboonn JollyBaby sevimiko
yokdahanelercanim ezgiii12490 9 aylık bugün tutuyorum. Katı gıdayı çok da fazla yemiyor uyurken sadece emerek uyuyor. Bakıcam duruma göre bir gün aralıklı tutabilirim ya da sütümde azalma olmazsa böyle devam ederim. Eşim izin vermiyor tutmama emziriyosun sana farz mı diye ama bence farz.
Lylcyln yokdahanelercanim Farz değil diye biliyorum hamile ve emziren kadınlara ama iyice araştırmakta fayda var.
kivancinannesiii yokdahanelercanim bebek sadece anne sütüyle beslense tamam ama büyümüş ek gıda yiyor dinen tutmanız gerekir evet doğru düşünüyorsunuz 🤍
yokdahanelercanim ezgiii12490 hayır yemek veriyorum ama çok az yiyor kaşığın ucuyla anca. Çoğunluk anne sütü
Sensen20 ezgiii12490 ben oğlum 1 yaşındayken tutmuştum hep sütüm azalmamisti hiç çok şükür ilk doğum yaptığımda Ramazan’a denk gelmişti o zaman tutmadım nolur nolmaz diye
Beyzaecrin96 ezgiii12490 bebeğim 6 aylık ek gıdayla beraber emziriyorum bugün tuttum denicem bakalım. İlk çocuğum 9 aylıkken de çok rahat tutmuştum inşallah buda öyle olur 🥰 rabbim sütlere bereket versin inşallah
Duyulurum ezgiii12490 tutuyorum 19 aylık. Sütüm azalsa da sorun değil ama geçen sene de tuttum azalma olmadı sütümle ilgili.
Ballilokmam11 ezgiii12490 geçen yıl 8 aylıktı emziriyordum+ek gıda orucumu baştan sona tutmuştum güzel bir sahurla bu yıl da 19 aylık yine tutuyorum inşallah
Kuzey-090422 Merhaba kızlar Allah izin verirse bende bu sene tutmak istiyorum aklıma takılan oruçlu olup bebegimi gün içinde emzirebiliyorum öyle değil mi baya araştırdım bazıları oruç bozulur demiş bazıları oruç bozulmaz demiş kafam çok karıştı bana yardımcı olup aydınlatır mısınız lütfen
annekadin Kuzey-090422 Oruç tutarken emzirmek orucu bozmaz. Şöyle şifreleyebilirsin içeri bir şey girmediği sürece sıkıntı yok 😉😊 İlahiyat mezunuyum içiniz rahat olsun.
namimemem Kuzey-090422 yok artık emzirirken oruç bozuluyor mu demişler hiç güleceğim yoktu 😄tam tersi oruçlu bir şekilde bebeğini emzirmen daha hikmetli bereketli güzel bir şey öyle diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba çok merak ettim yapmayın Allah aşkına ya kafan bulanmasın bacım orucun bozulmaz emin ol daha çok sevap yazılır anneye emziriyor diye 🥰
defnemomm_ ezgiii12490 tam 12 aylik oldu yeni , orucluyum çok fazla uyanıyor gece her defasında emiyor uykusu vs zor bi bebek :( kati gıda öyle agzini açıp yiyen bir bebek de değil zor bela kandirmaya çalışarak bir kaç kaşık verebiliyorum çorba yoğurt vs 😵💫😵💫🥹
ebruaydinn defnemomm_ hayır oruç tutarken anne sütü azalıyor sadece anne sütü alan bebekle içinde sorun oluyor sütü yetmıyor