ilknur586 Sütü az olan anneler oruç tutacak mısınız ne karar verdiniz çok karışık kafam ikilemdeyim . Ama kızım sabah hariç her öğününde mama içiyor zaten . Diyorum her türlü mama içiyor tutmamazlık yapma . Siz ne yapacaksınız
MonicaGellerCB ilknur586 dediğiniz gibi mama ağırlıklı besleniyorsa bence tutabilirsiniz. Zaten günler de kısa. Sadece suyunuzu eksik etmeyin iftarda ve sahurda.
eses123 ilknur586 bende sizinle aynı durumdayım sütüm çok az ama o da gider mi diye düşünüyorum siz ne yaptınız
ilknur586 MonicaGellerCB şansa imsagı kaçırdım güneşe yakınken kalktım :( Allah yardım eder ya inşallah saat 7 zaten kızım uyanana kadar yatsam yaşadığım yerde ezan 6.20 de okunuyor vakit elbet az kalır inşallah şansımada kızım uyur 🤣
MonicaGellerCB ilknur586 bir deneyin. Tabi kendinizi rahatsız hissettiğiniz yerde bırakın. Bedeninize eziyet etmeyin olur mu? :) Sahursuz bitkin düşersiniz ama deneyin bir bakalım. Umarım kolay geçirirsiniz. :)
Muallaaa ilknur586 Allah yardım ediyor Elhamdülillah bnmde 23 ve 3 aylık bebeklerm var tutmam diye düşünüyorum Ramazan’ın heyecanı ile bir başladım Elhamdülillah Ramazandan önce çocuklarım hic durmuyordu Rabb’im öyle kolaylaştırıyor ki Elhamdülillah elhamdülillah hemde maşallah diyeymmm
ilknur586 eses123 ben tutuyorum günde 1-2 defada sağım yapmaya çalışıyorum zaten az geliyordu hayla aynı azlıkta geliyor şuan bi değişim olmadı
ilknur586 Muallaaa aynen öyle 2 gündür benimkide uslu gibi çok az ağlama krizine giriyor eskisi gibi değiş şimdilik inşallah tüm ramazan böyle geçer
syavuz ilknur586 benim kızım da hem mama alıyor hem emiyor mama almasaydı ikileme düşerdim ama zaten ben yetersiz kalırsam mama veririm diye düşündüm tutuyorum borç üstüne borç biniyor bu sene de fire vermek istemedim