Papatya-eylul88 Kizlar meze konusunda cok zayifim daha dogrusu komple yemek konusunda.🤣 Havuç trator Yogurtlu Patlican ve humus dışında güzel bilduginiz kolay meze varmıdır🌸
alinmom Papatya-eylul88 Yoğurtlu mor lahana Yoğurt kabak mezesi Yoğurtlu kırmızı biber Amerikan salatası Tavuklu yoğurtlu salata Daha sayayım mı 😂
Lolik Papatya-eylul88 yoğurtlu soğan çok çok iyi oluyor Aynı havuç tarator yapar gibi . Soğanı karamelize ediyorum Yoğurt, çok az hardal, mayonez, labne ,tuz Hepsini karıştırıyorum Servis ederkende kırmızı yağda susam kızdırıp döküyorum
2020-2023 Papatya-eylul88 haydari acı seviyorsanız acılı ezme atom şu an tam mevsimi yoğurtlu kırmızı pancar yapabilirsiniz
Minnakordek Ben çok severim ama yemeyi😂 yapmak bana göre değil yemeğin yanına salata bile yapmıyorum yeşillik yıkıyoruz sapıyla atıyorum yiyen sapı ayikliyor ben sapı da yiyorum gerçi
Papatya-eylul88 Minnakordek kız kim yapıyor ya evde o zman🤣bende oyleyim iste yemeyi severim Minnakordek
Minnakordek Papatya-eylul88 kimse yapmıyor bı yere gittiğimizde yapanlar sağolsun yiyoruz 😂 kardeşim çok sever yapmayı o bazen yapıyor😂😂😂
Sinemyiss Papatya-eylul88 soğan kavurması kesinlikle çok lezzetli . Kavurduktan sonra toz biber de atın renklensin🥰
eylm1 Papatya-eylul88 yogurlu pancar, kabak tarator, acılı atom, közlenmiş patlıcan, şehriye salatası, humus, şakşuka, kuru cacık, haydari
tineanigra Papatya-eylul88 yoğurdun içine ne koyarsan al sana meze :) bu aralar kerevize taktım ben kereviz ve ekşi elma rendeliyorsunuz yoğurt az bi sarımsak biraz da ceviz nefis oluyor
betul97_ Papatya-eylul88 Acı seviyorsanız atom benim eşim bayılıyor dışarıdan alıyordu şimdi biber bulduk öyle evde yapıyorum. Birde közlenmiş patlıcan ve közlenmiş biber salatası çok güzel oluyor biz çok seviyoruz