yavrusununannesii hiç bilmiyorum kurani kerimi de arapca alt yazılı okuyorum mukabeleye nasıl katılabilirm ne yapılıyor bilgi verirmsnz
yenidenhayat yavrusununannesii dinleyerekte mukabele oluyor canım ama canlı dinlemelisin internetten değil.
Madamehappyyyyy yavrusununannesii Hocalar var link veriyor o linkten girip dinliyorsunuz. 🤷♀️Bizim hoca genel de zoom uygulamasından yapıyor her gün 1 cüz sürmeye çalışıyoruz.
ekimkizi_ yavrusununannesii ben 2 sene önce tektim youtubedan açiyordum her gün 1 cüz tvden acip Kurani Kerimden takip ediyordum hocayla o şekilde yapmiştim güzeldi de hatim etmiştim o sekilde🥰
yenidenhayat yavrusununannesii internetten canlı olur zoom veya watsap kanallardan vs canım. Yakınlarında varsa gidebilsen çok çok daha sevabı var tabiki
ekimkizi_ yavrusununannesii değildi böyle birşey var mi bilmiyorum ama karşi komşumda okuyordu bazen ona gidiyodum bazen kendim o sekilde okuyodum ama hiç o şekilde olmaz canli olacak demedi, bilemiyorum açikcası bilgili biri yazar heralde.
yavrusununannesii yenidenhayat var aslında cocuk hasta olunca gidemem o zaman ne yapmam lazım nasıl devam etcem
Yagmur-Hafsa Kesinlikle canlı dinlemeniz gerekiyor telegram ya da WhatsApp da falan gruplar oluyor canlı dinleyerek yapabilirsiniz mukabele zaten dinlemek ya da gözle takip etmekle yapılır kuran okumayı bilmeseniz de olur yani o anda hocayla birlikte okunmaz
Yagmur-Hafsa yavrusununannesii şuraı müceddidiyye fetva hattını arayıp en doğru yanıtı alabilirsiniz tam olarak bilemedim yanlış bişey söylemeyim size +90 (212) 588 1 588