Deletedmom444
[bilinmeyen] o da ne 😳
Selelay
[bilinmeyen] irobot diye bir marka var, ben ondan almayı düşünüyorum ama fiyatlar aşırı arttı 🤷🏼♀️ Evde iki kedim var bebekle temizlik yapmak çok zor oluyor
G_ADAN
[bilinmeyen] miele duymuştum memmun olanlar vardı😊
Lilium
[bilinmeyen] ben Koreden alacaktım geçen sene 1200 dolardı yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar ucuzdu türkiye için ama şimdi dolardan dolayı normalin iki katı
Nekwa
[bilinmeyen] ben araştırmıştım en pahalısı en dayaniklisiymis o yüzden alicaksan bir kere onu al canim
Defneninannesi
[bilinmeyen] ya benim gözümde Dyson v8de ama çok pahalı. Aynı şekilde deebot n79 var sizin istediğiniz model onlarda baya iyi diyorlar ama o da çok pahalı
Nekwa
[bilinmeyen] orasi da doğru araştırmıştım ama bi bakip tekrar yazarim buraya canım 😉
xrem
Bende cleanmax aldım geçen ay çok memnunum sadece çok ağır ve pahalı. Temizlik robotu odadaki tozu falan çekiyo yıkaması var dövücüsü var koltuk halı perde tozları kalorifer tozları falan alınıyo hep. Eğer ağırlığı önrmli değil dersen fiyatı 5 bin tl😲🤑
Ayca
Canım bende xıaıwa markasından var benimki sadece süpürüyor tozları falan güzel alıyor kırıntı kalmıyor etrafta ama silme işlemiz yok,ben memnunum