Koalina İyi akşamlar hanımlar sezeryan sonra sı göbeğini saran var mı acaba pansuman sonrası falan birde kaç gün pansuman oldunuz kime sorsam her doktor farklı söylüyor anlamadım
Deletedmom280 Koalina pansuman olmadım hıc cnm zaten hastaneden son kez yapıp su gecırmez bant yapısteıo gonderıyorlar 1 hafta sonra kontrol gttım. Salla sardım asırı sıkı olmadan
Hotic Koalina bana ameliyattan bir gün sonra taburcu olmadan önce yaraya pansuman yapıp şeffaf su geçirmez bantla kapattılar. Bi kaç gün banya yapma dedi doktorum. Pansumana gerek yok demişti. Banyo yapıp sonra bantı cıkarıp attım direkt.
AhmetAras Koalina Hiç sarmadım pansuman falan da yapılmadı hastaneden çıkarken bir sprey gibi bişey sıktılar o sıvı geçirmez miş.
Koalina Deletedmom280 Bana doktorum 10 gün yaptırdı herkesten farklı bişey duyunca buraya sormak istedim. Peki sarma işlemini kaç gün yaptınız
Koalina Ikrazumra19 Nanada korse yada eşarp satabilirsin demişti sarmaya devam etsem bir sıkıntı olmaz sanırım
AYaseminA54 Koalina 10 gün boyunca pansuman yaptım günde 1 defa 10. Günün akşamı dikişim alındı 😊çok şükür