minikveannesii Önerilerinize açığım kızlar kayınpederim kaynanam eltilerim annem babam abilerim eşleri ile ve çoluk çocuk cümbür cemaat kalabalık bir sofrayız güzel bir menü çıkarır mısınız benim için🏵️
BalBocugum minikveannesii Mercimek çorbası Fırında tavuk patates Pirinç pilavı Karışık Salata Yoğurtlu bir meze İç hazırlayıp lahmacun pide yaptırın fırında Soğan salatası Yaprak sarma Ortaya içli köfte olabilir
bitboylum minikveannesii mercimek çorbası,tavuk fırında yanına patates soğan,pilav,dolma ortaya salata patlıcan salatası gavurdağ olur. Yanına da triliçe o kadar kalabalığa ben olsam bunu yapardım canım kolay gelsin şimdiden
50krsvertirreekk Mercimek çorbası(herkes sever bence) Fırında tavuk-patates ve köfte Havuç tarator Peynirli börek Çoban salata Patlıcan salatası Sarma-kuru dolma Şekerpare
meryemhazal11 Mercimek çorbası Yaprak sarma Börek Çiğköfte Pirinç pilavı Karnı yarık Tavuk sote Salata Tatlı olarakta şekerpare
Eylulzeynep8 minikveannesii gecen sene yapmıştım çok begenilmisti Yoğurt çorbası Firinda tavuk but yanında iç pilav Kuru dolma, sarma Kıymalı börek Yesilik salatası Havuç tarator
YumukluSucurtaa minikveannesii 27 kişiye yemekmi yapılır 🙄 kıymalı pide iyidir Yanina sarma Çorba Salata Tatlı
minikveannesii Ertugggg planlı bir insan olduğum için önceden planlamayı seviyorum sadece şu an çağırdığım yok ❤️
tontonannesi minikveannesii Tarhana çorbası Pide Salata Havuç tarator Humus Soğan salatası Karamelize soğan mezesi İçecek Revani Aklıma gelen en pratik menü 😂
alinmom minikveannesii Mercimek çorbası (yoğurtlu) da olabilir İzmir köfte (beşamel soslu oturtma) da olabilir Pilav Sarma (kuru patlıcan biber) dolmada olabilir Havuç tarator Yoğurtlu mor lahana Kupta Çikolata soslu tavuk göğüsü tatlısı Tiramisu da tercih edebilirsiniz 🫠
Momys1 minikveannesii çok kalabalık bence en kolayı çorba salata ve pide harcı hazırlayıp pide yaptırmak olabilir ben kalabalık misafirlerimde genelde bu menüyü tercih ediyorum ☺️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala minikveannesii Neden tek 1günde çağırmak istiyorsun peki hepsini? Eşinin tarafını 1gün kendi tarafını başka gün çağırsaydın bari
user12345 minikveannesii ben de 15 kişilik yapıcam menüm şöyle Çorba istediğin Ortaya kuru dolma patlıcan ve biber Havuç tarator ve mor lahana salatası ve normal marullu salata Sonra sucuklu kuru fasülye Pilav Güveçte patates püreli köfte Sütlü kadayıf
minikveannesii user12345 mor lahana salatası kavrulup yoğurtlu olan mı?birde güveç tarifinizi paylasr msnz ben genelde köftenin lezzetini hiç veremiyorum