fatmaninannesi_ Arkadaşlar bu ikinci post acisim ama kan testi verdim negatif erken gebelik testi pozitif adet olmadım belirtimde yok kan sonucu 2.0 ml sizce neden böyle olur hani gebe olupta mesela 1-2 haftaliksa kanda çıkmamış olabilirmi?
Cennetbahcesii fatmaninannesi_ ilk önce kana sonra idrarda çıkıyor diye biliyorum bi kaç gün sonra tekrar bir kan verin isterseniz çünkü daha dün verdim kan benim de 2 gün gecikmeyle beta 950 lerde bişey çıktı ki 1-2 haftalık kanda da çok zor çıkar çıkarsa idrarda hiç çıkmaz
Kuzularinanasi fatmaninannesi_ supheniz yoksa normal ozmn bikac gun gecikme dogal.bnn de gecen ay 5 gun gecikti.
fatmaninannesi_ Cennetbahcesii valla kan testini gecikmenin ilk gecesi yaptım hafif silik çıktı hadi diyelim o test bozuktu ikinciyi de yaptım silik çıktı ertesi sabah adet olacagin gün kan 2 çıktı hani adette olmadım belirtimde hiç yok ama akıntım var hafif sümüksü parlak
Cennetbahcesii fatmaninannesi_ 5 üzeri gebelik oluyordu galiba ama gene bi kaç gün sonra kandan baktırabilirsen daha net olur aslında Rabbim gönlünden geçeni kolaylıkla versin inşallah kuzum