Tuniii Malesef bir kaza oldu ve 10 saat sonra falan ertesi gün hapı içtim. Tamda yumurtalama dönemimin en yüksek zamanıydı. Regl dönemindeyim iki gün önce leke geldi ama hala regl olamadım. Ertesi gün hapı içipte hamile kalan var mı bu mümkün mü acaba?
mavi2601 Tuniii ertesi gün hapı yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar geciktirebiliyor, 24 saat içinde içtiğin için korumasi yüksektir diye düşünüyorum stres yapma bir test yap istersen günün geçtiyse
Tuniii mavi2601 günüm yarın aslında ama leke gelince başladı sanmıştım birde malum ramazan bekledim olacak diye olmayınca stres oldum iyice 😞
mavi2601 Tuniii stres olursan daha çok gecikir sen sakin olmaya çalış😊 , hap lekelenme yapmış olabilir
Tuniii mavi2601 çok teşekkür ederim hala olmadı sanırım emin olmak için bi test yapıp rahatlamaya ihtiyacım var 😞
Tuniii mavi2601 dün yaptım şoktayım hamile olduğumu öğrendim sevinemiyorum bile bebeğim çok küçük çalışıyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum
mavi2601 Tuniii Rabbim üstesinden gelebileceğini bildiği için bir bebiş daha nasip etmis sana, bebeğine de kardeş yoldaş olmuş. Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına🎀
Papatya44 Merhabalar benimde bir kaza oldu maalesef ki Yumurtalama dönemi orta yazıyordu ama ertesi günü yüksek olur mu acaba şimdi bende tedirgin oldum 🙄