Ikranurhtc Garantili tatli tarifleriniz var mi kalabalık sofra için aile için az miktarda her ikisi içinde serbetli sütlü ne tatlı olursa artık paylasirmisiniz
eylm1 Ikranurhtc sütlaç,supangle,güllaç,irmik helvası,magnolia,cevizli kadayıf,şekerpare,sufle,browni,trilece,revani,Kıbrıs tatlısı,kek,tiramisu, kalburabastı,mozaik,gelin pastası,tavuk göğsü
[silindi] Ikranurhtc benim brownim çok sevilir çok da pratik; 3 yumurta bir fiske tuz bir su bardağından 1 parmak eksik şeker iyice çırpılır. 200 gr tereyağ eritilir, sıcakken içine 250 gr bitter çikolata konur ve o da eritilir tereyağının içinde. Sonra bu iki karışım yavaşça birbirine karıştırılır. En son yarım su bardağı un bir paket vanilin konur karıştırılır. 180 derece fırında 20 dk pişirilir. Eğer az pişirirseniz içi akışkan sufle gibi oluyor piştikçe daha kekimsi oluyor zevkinize göre kontrollü pişirin zaten fırını açmakta sorun yok kabarmayan bir şey 😊 dondurmayla da servis ederseniz tadından yenmez 😂
turuncbebek Ikranurhtc yani zamaniyken en kolayı kabak tatlisi bence😄 Ben şekeri vs göz kararı koyarım, sonra tadına bakarım azsa eğer biraz su ve şeker karıştırıp eklerim. Sadece içine 1 çubuk tarçın, 5-6 adet Karanfil eklerim. Ben yaparken denemenizi tavsiye ederim çünkü bambaşka bir tatlıya dönüyor. Annem hep öyle yapardı, üstüne tahin ve cevizli harika. Onun dışında Hayrabolu tatlisi alıp yaparım mesela 😄 Yani basit ama güzel şeylere kaçarım