sao Kızlar bebeğiniz gece uzun süreli uyuması için neler yapıyosunuz rutin olarak değil karanlık vs onları bende yapıyorum ama çok uyanıyor 10 aylık şuan damla ya da anason falan mı versem artık deliricem
ayisit sao artık ben de damla almayı düşünüyorum.11 aylık gece uykusuna 2-3 bazen 4 te geçiyor artık dermanım kalmadı 😢
varligibirdertyokluguyara sao merhabalar ben de aynı sıkıntılardan geçtim uykudan nefret eden uyumayan bir bebeğin vardı oturun hüngür ağlardım. Halen daha da tam olarak uykuyu seviyor diyemem 15 aylık olduğu gece yine uyanıp ağlıyor arada bir ama tabii ki ilk zamanlara göre rahatladık elhamdülillah. Yani bunları yaşadığım için ben de sizin gibi çok çare aradım damlalari çok araştırdım fakat damlaların farklı yan etkileri varmış çok zararlıymış özellikle zannedersem ki kaslara çok zarar veriyormuş ileri dönemde . Yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat zararlı olduğunu araştırmıştım. O yüzden bebeğime kıyamadım uykusuz kalmayı tercih ettim. Bence sizde kullanmayın
deryadeniz35 Ben de burda durayım önerilere ihtiyacım var en fazla 30dk uyuyup uyanıyor sürekli kucakta uyumak istiyor rutinleri yapmama rağmen
sao ayisit sallayarak uyutuyorum tam uyudu diyorum 15/20dk sonra mızırdan aya başlıyor gece 2 sefer kalkıyor bugün güne 5 te başladık ve işe gidiyorum😭
sao varligibirdertyokluguyara bu zor dönemi atlattığınız için çok sevindim bende direnmeye çalışıyorum ama bi yandan da işe gidiyorum o kadar zorlanıyorum ki ne yapacağımı şaşırdım umarım bizde de bi düzen oturur en kısa sürede 🥹🙏🏻
varligibirdertyokluguyara Ve yorumları okuduğumda uyumayan bebeğe damlanın çok da bir etki etmediğini yazmışlar bebek uyumuyorsa damla yine uyutmuyormuş
varligibirdertyokluguyara traum86 Ben rahatsız olduğum için emziremedim bebeğimi yani memede uyutma şansım olmadı. Diğer hiçbir uyuma yöntemini de kabul etmedi çok zorlandım tam yedi çeşit beşik aldım Bir umut belki uyur diye. En sonunda tekerlekli bir beşiği ileri geri sürerek uyutuyorduk kollarımız kopuyordu. Yedi aylık olana kadar o şekilde uyuttuk sonra beşiğe sığmayınca ayakta sallamaya alıştırdık bir şekilde çok zor kabul etti ama şimdi ayakta sallayarak uyutuyoruz 15 aylık şu an
traum86 varligibirdertyokluguyara siz büyütmüşsünüz çok şükür darısı bize Benimki emmeden uyumuyor o da ayrı bir dert oldu Saat başı uyanıyor açlık değil meme için Hepimiz bir şekilde zorlanıyoruz galiba 🤕
varligibirdertyokluguyara traum86 evet çok zor günlerden geçtim şimdi hatırladıkça bile psikolojim bozuluyor ama geçti gitti bak şimdi büyüyor kolaylaşıyor 🥰
varligibirdertyokluguyara traum86 evet çok zor günlerden geçtim şimdi hatırladıkça bile psikolojim bozuluyor ama geçti gitti bak şimdi büyüyor kolaylaşıyor 🥰
varligibirdertyokluguyara sao Allah yardımcınız olsun çocukla çalışmak çok zor olur , uykusuz , yorgun … ama hepsi zamanla geçiyor sadece biraz sabretmeliyiz . Bu günlere tekrar geri dönülmüyor o yüzden bazen aşırı yorgun da olsak da kıymetini bilmeliyiz 🥰
nisak4 Ayına göre uyku uyanıklık saatine dikkat edip yatağında uyutmaya alıştırmanı öneririm. İlk zamanlar zor olacak ama sonra alışacaktır.