Acilinbengeldim Kızlar ya ben banyoya götürdüm içini dışını telledim fişi havaya kaldırarak her yerine az miktarda su tutarak bezle kuruladım ama fırın bozulur mu?
Senakaraca Acilinbengeldim zaten yapmışsınız. Fişe takıp bozulup bozulmadığıni anlamaktan başka çare yok gibi
selambengeldim Acilinbengeldim ben olsam fişe takmaya cesaret edemezdim. Anneniz doğru demiş elektrik çarpabilir. Hemen kullanmayın güneş gören bir yere koyun iyice kurusun içine illaki su kaçmıştır bence
Acilinbengeldim Senakaraca zaten onun için soruyorum ilk defa bu şekilde temizlik yaptım annem elektrik çarpar vs dediği için soruyorum yoksa benim için önemli değil
Kitsu Acilinbengeldim bacım elektronik aleti neden banyoda yıkadın. Allah korusun içine su kaçsa kısa devre yapar yangın çıkar
Acilinbengeldim selambengeldim hadi yaa içinde fanı vardı o tarafı dikey şekilde turup tel ile temizlemiştim illa ki su gitmiştir dimi düğmelerin oldugu kısmı da bezle silmiştim ama bez biraz ıslaktı🤦🏻♀️ tamamen kurutsam 1-2 gün falan işe yarar mı sizce?
selambengeldim Acilinbengeldim valla kesin olarak işe yarar diyemem ama tamamen kurumadan fişe takmayın ıslak kaldıysa bütün sigortalarınız atar fırında patlar maalesef. Ben kahve makinesini yıkamıştım kurulayıp kaldırdım ama altından su kaçmış içine patladı. Ben aynı günün akşamı kullanmıştım ama. Siz bir kaç gün iyice kurumasını bekleyin
Acilinbengeldim selambengeldim temizlemeyelimo kadar oldu ki sürekli pizza yaptıgım için içi dışı un olmuş artık temizleme vakti geldi dedim bir de çok kurumuş lekeler vardı kaynar su yağ sökücü tel falan kullandım ama normal bezle temizleseymişim keşke ya