Miracinannesi_ Daire ablamın karşı apartmanda dusakabin kuvetsiz zemine sıfır yeniden yapilacak Daire Daire Daire balkonlu Hepsinin ic mimarisi odalari falan birebir aynı sadece balkonu mutfaga vermisler bir tanesi balkonlu ama mutfağı küçük kalmis 1.secenekteki ablamın karşı binasında diğerleri 20 dk yürüme mesafesinde kalıyor özellikle ablama yakin olan kiralik daire bakiyorum sizce hangisi daha iyi kızlar
50krsvertirreekk Miracinannesi_ kardeşim bence 1 daha derli toplu duruyor diğerleri biraz eski bina sanırım başına dert açmasın hiç
Miracinannesi_ JollyBaby Merveeofs Mutfak tezgahı ahşap gibi kenarları asinmis bir de üst dolabin kapağı yok ya ondan biraz kararsız kalmıştım ama banyo olarak içlerinde en duzgun olanı ve ablama en yakın olanı 1. Secenek
Miracinannesi_ 50krsvertirreekk hepsi aynı senede yapılmış aynı konutlar içleri de birebir aynı sadece konumları farklı
JollyBaby Miracinannesi_ Asinan yerler için cozum var ya Vernik, boya gibi hallolur onlar dert etmeyin
Merveeofs Miracinannesi_ tezgahı kaplama yaparsın hiç içine sinmiyorsa, dolap da dolap gibi değil de daha raf gibi de kullanabilirsin kapak da yaptırabilirsin çok ugrasli bir şey değil ne de olsa.. ben diğerlerini pek beğenmedim açıkçası çok eski duruyorlar
mondecaidensecmeler Miracinannesi_ bence 1. Daha iyj hen daha temiz hemde daha modern duruyor diğerleri eski yapı gibi