LinaTuba 2123d altın şuan düştü ve arttı mı çok dengesiz artıyor evde süpürgeniz olduğu için Ajda alın derim ben süpürge taksitlede alınır bu arada alacaksanız en az 15 gram alın eğilmesin
2123d LinaTuba evet 15 gr altı çok bükülüyor maalesef 15 gr da alabilmem için 5-6 ay beklemem gerekiyor bende elimdeki paranın üstüne koyup süpürge alayım bari diyorum
LinaTuba 2123d o zaman süpürgeyi aradan çıkarın eğildi mi bir şeye yaramaz süpürge de artar çünkü fiyatı her gün her şeye zam geliyor
Babygirll 2123d ben elime para geçince eksiklerimi tamamlıyorum koluma takacağım bilezik yükümü hafifletmeyecek evet belki iyi para edecek ama o kafa yapısına sahip değilim elime geçince ihtiyacımı karşılarım bende şu da var eşim çok sıkışınca borçtan çıkartır veririm o yüzden gerek yok ki Dyson mutlaka alın
cokbilmismom 2123d ajda bir tane olacaksa almayın bence en az 3 tane güzel duruyor kolda çünküz. Dyson almadan önce ben evi süpürmüyormuşum o kadar diyeyim. Kesinlikle gidin dyson alın hele bebekli evde çok ihtiyaç günde ilk üç kez mutfak süpürüyorum aşırı pratik ve güçlü
bakkalemzigi 2123d dyson var bende sorsalar bana şimdi bilezikle değiştir asla istemezdim on dk da tüm evi temizliyorum çocuk bir şey dökse hızlıca çekiyorum zevkle yapıyorum temizliği zor geliyordu önceden
Momm29393 2123d bilezik aldığınız an bi sıkışıklıkta bozarsınız dyson alın, aldığımdan beri büyük süpürge kullanmıyorum, speed prom da vardı ama çok saç dolandığı için yine gittin dyson aldım
2123d sedaozan bende v15 sipariş verdim ama sanırım tüm başlıklar çıkmıyor koltuk süpürme başlığı olmasa da koltukları süpürebilir miyim
asliuysal 2123d dyson evimdeki en sevdiğim kurtarıcım 3 ajdam var tercih et deseler ajdaları bugün veririm🤣
Momys1 2123d o zaman altın alın eşiniz zaten alalım diyormuş taksitle alırsınız yatırım yapmak daha mantıklı bence eğer almazsa o zaman ajda elinizde zaten bozdurup alırsınız hem belki kar edersiniz 3-4 ayda ne olcağı belli olmaz ☺️