bksh esrayadasare Sizi çok iyi anlıyorum Allah kimseye yaşatmasın o süreci şuan böyle kendiliğinden olmasına sevinirim aslında daha çok çünkü çok korkuyorum yaşadığım süreci tekrar yaşamaktan
esrayadasare bksh bende kızım küçük ve biraz zor bir çocuk obyüzden ilk çok korku kaygı falan oldu sonra şükür ettim ya iyi kide olmuş benimde gözümde büyüyordu tekrar istersem tedavi süreci gerekirse diye
bksh Prensannemm nino33 Bebekanneesi hazalp annebalim_ esrayadasare Sermec27 selambengeldim gerginim Kızlar selam kan sonucum çıktı negatif🥹 test, bozuktu bence büyük ihtimalle. Hayırlısı olsun🤷
annebalim_ bksh yanıltmak ıstemem ama bu marka test yanlış cıkıyo genel de bı kaset test alın küçüklerden o daha net sonuç verıyor yada dırek kan verın
hazalp bksh sanırım değil bayağı hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah:) gecikmiştim test yaptım negatif ti 4 gün sonra tekrar yaptım 2 ci çizgi benimde öyle silik çıkmıştı :)
gerginim bksh yaaa , hayırlısı olsun canım demekki daha vakti zamanı var 💗🌸 geçen ay bana da pozitif çıktı çok korktum ben bir anda oyle cıkınca sonra tekrar yaptım negatifti bana da bozuk denk gelmişti insan bir hoş oluyor ya
97e bksh geç döllenme canımmm ben im 12 cı gun kanda bıle cıkmamıstı ılk kızımda 15 teste ckınca kan verdm cktı dusuktu gec dolenme olmustu
97e bksh kandamı ben anlamadım valahı bana kan da cıkmayınca adet sokturucu vermıstı ıcmedım 15 16 gunumde ılk kızımı oyle ogrendım baka cnm
bekt55_ bksh inşallah en kısa zaman pozitif görürsünüz ama ben test kaseti ile çok hayal kırıklığı uğradım o yüzden şüphe duydum an kan veriyorum 7 sene bekledik şimdi bi kızımız oldu Allah isteyene herkese versin
bksh bekt55_ kızınızı Allah bağışlasın size🌸 benimde bir kızım var 2,5yıl tedavinin sonunda olmuştu. İnşallah tekrardan aynı şeyleri yaşamam. Artık dediğiniz gibi şüphe duyduğum an kan vereceğim
bksh Prensannemm Yani şöyle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ben istiyorum eşim daha erken diyor. Bu ay da reglde iki gün kala korunmasız ilişki olmuştu, Bi umutlandım yani
bekt55_ bksh bende tüp Bebek tedavisi gördüm iki transfer tutmadı en son vazgeçtim ve o ay hamile kaldım Allah bağışlasın sizin de
prensannesi0210 bksh test mi bozuktu acaba hayırlısı olsun vardır bir vakti saati Rabbim gönlünüze göre versin