Feyzosumunannesi Yarın iftar da ilk güne özel ne yemek yapacaksanız hanımlar, planınız var mı? Hepimize öneri olsun 🌸 Hayırlı Ramazanlar 🙏
uykusuzanne__ Feyzosumunannesi kafama göre takılıcam şimdilik daha düşünmedim🤣🤣ama belki şu şekilde yapa bilirim Mercimek çorbası Patatesli hambal Et kavurma Salata Tatlı da sütlaç
Mathilda_ Feyzosumunannesi hayırlı ramazanlar herkese💕 Lahmacun Mercimek çorbası Salata yeşillik İrmik helvası Ev yapımı limonata kola ayran Bizim yarınki menümüz bu😌
papatyagibi Feyzosumunannesi Kayınvalidemin rutinidir İlk gün bütün sülaleyi iftara çağırır Bu senede öyle ama ortada menü yok Kafa patlatıp duruyoruz ne yapsak diye 😅
Feyzosumunannesi uykusuzanne__ ilkkez duydum patatesli hambalı hemen bakacagım nefis yemek tariflerinden 🌸 Şimdiden Allah kabul etsin afiyet olsun 🙏
Beyninizikullanmakucretsizdir Feyzosumunannesi biraz kıymam var İzmir köfte yapayım dedim beyimiz beğenmedi. Köfte patates yap diyor bende biraz sulu birşey olsun istiyorum anlayacağınız baya fikir ayrılıkları yaşıyoruz 🤦🏻♀️
Feyzosumunannesi SiprayiL Oruçluyken insanin aklına hemen gelir tatlı 😊 ona da yarın karar verirsiniz. Elinize sağlık şimdiden 🌸
SiprayiL Feyzosumunannesi evet ekstra eklemeler bile olabilir 🫣😂 sizin de elinize sağlık şimdiden hayırlı Ramazanlar 🩷🌸
papatyagibi Feyzosumunannesi Üç gelinim bir kızım olsa bende çağırırım falan diyormusum ksksks Hakkını yemeyim simdi bizden bir beklentide degilde o kadar hazırlıgı ona yıkmak bize dogru gelmiyor yoksa bizler yokkende yaptığı bir şeymiş bu 😇