cLearQueen Bebegimin kafasnda cok egzama var sirtını ellerini ayaklarinı yüzünü nemlendriyorum kafasinı neyle nemlendireyim doktor mustelanın stoaptopiasni kullanıyorum 😔
Ertugggg cLearQueen Alerji diyetinde kaçak vardır. Alerjen ürünü tüketmediğinizde bir kaç yer dışında öyle aman aman egzama olmuyor
bendenbirtanedahayok cLearQueen konudan alakasız askı geçti mi geçen görmüştüm sizde askı yemiştiniz üzüldüm😔
cLearQueen bendenbirtanedahayok evet canım ben de uzüldüm cunkü kotü niyetli degildim yanlis anlasildim 🥲 burdan baska bi sosyal hayatm da yok kimsem de yok kötü olmustu 🥺
bksh cLearQueen valla bende en cok sizin için üzülmüştüm 🥲 dün bende biriyle tartıştım o olay yüzünden postu kaldırdılar
Ertugggg cLearQueen Benim çocuğum da alerjik 2 yaşında iyi bir doktor bulamamak süreci o kadar uzatıyor ki gerçekten inşallah alerjenleri bulur size de güzel bir diyet programı hazırlar
cLearQueen Ertugggg insallah canım cok bunaldım artık bide il disina gitcez mecbur her dj gidip gekinmez bakalm nolcak
cLearQueen bksh yaaa kuzum benim saol🥹😘❤️ burda karsit olunacak cok sey var da bazen susuyoruz mecbur
cLearQueen muzicelerim2 yok sirtinda kolunda ayaginda var nemlendriyorum yuzu geciyo arada. Kafadnda cikti bence yogunlasti ya