twobabymom_ Evet annelerim ramazanda gelecek misafirler için menüleriniz hazır mı hadi hepimize fikir olsun hemde ne yapacağım diye düşünülen annelerin işi kolaylaşır belki Böyle bir post ramazan ayı boyunca sabitler misiniz annelere yemek fikri olsa
ikitosbikannesi twobabymom_ özellikle ramazan’da formu daha çok seviyorum. Menüler oluyor fikirler oluyor anneler tarif veriyor ben geçen sene çok rahat ettim burdan 😊
twobabymom_ uykusuzanne__ Ayy biliyorum kuşum yaa bende ilk iftar da davet edeyim sonrasında edemem zaten diyorum canım bir cesaret bakalim😀😀
twobabymom_ uykusuzanne__ aynen dogurmadan kendimi iyi hissetmisken çağırsam mi diyorum bir yandan da bosver diyorum kararsızım 😀😀
caylavyu twobabymom_ Mercimek çorbası Sultan kebabı Pirinç pilavı Patates püresi Havuç tarator Salata Ortaya pastırma-zeytin-hurma Kıbrıs tatlısı Aklıma gelen geçen seneki menüm :d hem basit hemde lezzetli
twobabymom_ caylavyu menü çok güzel ama benim düşüncem patates püresi ile pilav aynı anda ağır olabilir ikisinden birini yapıp yanına basit mezeler nasıl olur haydari ezme gibi filan
efeninannesi4207 twobabymom_ 5 kişi olacak Fırında patates tavuk Pirinç pilavı Salata Mercimek çorbası Tatlı olarak güllaç veya sütlaç düşünüyorum Yeterli mi nasıl bilemedim ama aklımda bunlar var
alinmom twobabymom_ 2 kızım var fazla hiper aktifler bırak misafir ağırlamayı kendime zor yemek hazırlıyorum. El oyalayıcı bişey yaptım an küçük kızım ağlama krizine girer alâl acele nasıl yapıyorum anlamıyorum ❤🩹