Krmasli95 Kızlar iyi günler bebeğim 5 ay 20 günlük,alerji testi ne zaman yapılmalı bilgisi olan varmı 🙏🏻
momas Krmasli95 ciltte döküntü varsa hemen yapılmalı bizimde ek gıdayla başladı 6. Ayda tahlil verdik süt ürünlerine alerji çıktı
zehraey [silindi] çıktı mı peki bizim iki aylık doktor şimdi yapilamz test dedi doğru sonuç vermezmiş
saskinanne00 momas bizimde süt ürünlerine alerjimiz var anaflaksi oldu yoğurttan sonra, ne yedireceğimi şaşırıyorum 8,5 aylık iki öğün meyve tek öğün sebze veriyorum. Avokadoda da hastanelik olduk. Kahvaltıda vs neler yediriyorsunuz
momas saskinanne00 süt ürünü dışında herşeyi yiyor. Kabak havuç patates brokoli bal kabağı. Meyvelerden muz elma armut yedirdim. Avokodoyu ve yumurtayı seviyor. Hepsinini tadımı bitince muhallebilerle karıştırmaya başladım. Mesela bu sabah irmikli yumurta sarısı yedi. Öğlen de pirinç unlu bal kabağı yediricem tahin ve pekmezle
tugba12tugba saskinanne00 anafilaksi geçirme belirtileri nedir avakadoda ne gibi sorunlar yaşadınız acaba benim oğlumda alerjik
saskinanne00 sahailesi alerjisi var onda da anaflaksi oluyordu yetiştirdiğim için hemen iğnesini vurdular geçti. Bir ay boyunca gün aşırı yedi sonradan çıktı alerjisi artık korkuyorum vallahi
helinmihra Benim bebegimde mukuslu kaka vardı doktora götürdüm görür görmez anlamsız dedi teste gerek duymadi :(
saskinanne00 momas irmik kabız yapmıyor mu peki? Yumurtayı bile doktor kontrolünde yiyecek iki hafta sonra 🥲
saskinanne00 tugba12tugba o kadar kötü ki anlamamanız imkansız. Önce kaşlarından kulaklarından başlıyor benim kızımda. Kızarmaya başlıyor bir huzursuzluk geliyor. Sonra tüm yüzüne kırmızılık yayılıyor. Dudakları şişiyor yanağındaki kızarıklıklar ve kulakları da şişmeye başlıyor. Yoğurtta tüm vücudu kabardı ve kızardı. Sonra gözleri baygınlaşıyor bilinci gidiyor. Uykusu gelmiş gibi gözleri gidiyor. Ben o an tokatladım hissetmedi bile bebeğim. Aniden dışarı koştum hava çok soğuktu biraz gözünü açtı hastaneye giderken yine oldu camı açtım arabada zaten gider gitmez müdahale ettiler. Bana adrenalin iğnesi verdiler. Allah korusun bir daha böyle bişey olursa hastaneye gitmeden vurmam gerekiyormuş bacağına. Yoksa yolda kaybedebilirsiniz dedi.
[silindi] zehraey test kac yasinda yapilirsa yapilsin dogru sonuc vermiyor genelde kesin olmuyor deneye yanıla kendiniz bulacaksiniz maalesef
zehraey [silindi] bizim köpüklü mukuslu kaka deride kızarıklık sivilce kılo kaybı hepsi alerji belirtisi şuan süt ürünlerini kestim bşr haftadır ama belirtiler yine aynı