yusufun__annesi Günaydın kızlar 8 Mart oğlumun öğretmenine hediye almak istiyorum ne alınır oğlum anaokulunda bu arada.ilk öğretmeni ve öğretmenler gününden sonra yazıldı okula o yüzden öğretmen gününde bişey yapma şansımız olmadı şuan birşeyler almak istiyorum fikre ihtiyacım var
ogretmenanne2024 yusufun__annesi öğretmenin ismi yazılı kupa olabilir öğretmenle ilgili . Basit kaçmaz derseniz ☺️
arnka_mommy yusufun__annesi Öğretmeninize bir fular bir kitap bir aksesuar yada bir çiçek alınabilir diye düşünüyorum. Şahsen hediyenin ne olduğu pek önemli değil düşünülmesi bile bir incelik kalem götürseniz de çok mutlu olur. 🌺
Elmas İsminin yazıldığı kalem ajanda olabilir, isimli kupa, yazarı tarafından adına imzalanmış bir kitap, minik teraryum, canlı çiçek vs
BuzluKahve yusufun__annesi Öğretmen arkadaşım evde fincan/kupa koyacak yer kalmadı diyor 😅 en çok gelen hediyeymiş. Çiçek kafi bence kadınlar günü için
Duyulurum yusufun__annesi çiçek almayın bence. Ne diyor kadınlar günü aktivistleri? “Kadın kadındır, çiçek babandır.” 🤷🏻♀️
Dmt-01 yusufun__annesi ben öğretmenler gününde kreşteki tüm öğretmenlere isimlerinin baş harflerinden pleksi anahtarlık ve kitap ayracı yaptırmıştım.Teraryum tarzı bişey olabilir ya da anaokulu öğretmeni ya evrak çantası tarzı bişey güzel olur sanki.Anaokulu öğretmeni biri varsa cvplar inşallah.Bu etkinlik malzemelerini koyabileceği çanta gibi bişey iyi olur sanki
beyza000 yusufun__annesi bana bir öğrencim kahve fincanı kahve yanı su bardağı lokumluk ve tek kişilik sunum tepsisini kombin yapmıştı çok hoşuma gitmişti. Öyle çok pahalı şeyler değildi yanlış anlaşılmasın tepsi falan pleksiydi bütçenize göre ayarlarsınız. Veya öğretmeniniz evliyse ikili fincan takımı da alabilirsiniz
didoece yusufun__annesi çiçek bence almayın solup gidiyor yani alacaksanız da evde yaşayabilecek bir saksı çiçeği olabilir. Bence cüzdan çanta bir hırka şal gibi şeylerden biri dr güzel olur
Kuzularinanasi yusufun__annesi surekli kullandigi bi aksesuar varmi.mesela kapali ise esarp, canta olabilir.kupa ajanda kalem almayin inanin evde koyacak yeri yoktur cicek de olcaksa saksi cicegi olmali.