ozlemgokturk Kızlar oğlum 5 aylık sma mamayla besleniyor ama artık geceleri doymuyor sık sık uyanıyor arı mama kaşık mamasını biberonda vermeyi önerdi bi kaç arkadaşım ben pek güvenemedim kullanan oldu mu acaba
ogretmenanne2024 ozlemgokturk büyük ihtimal zararlı diyecekler zararlı biliyorum ama ben bir tatlı kaşığı uyumadan önce mamasına ekliyorum tok tutuyor
handeozdmr ozlemgokturk verdiğiniz mamanın ölçüsünü arttırmayı denediniz mi daha çok küçük çabuk acıkması çok normal ben 10 aylık bebeğime bazen iki sefer kalkıyorum mama için
busrasya23 ozlemgokturk sırf gece kalkmamak için bence içeriği temiz olmayan bir ürünü yedirmeyin çocuğa siz bilirsiniz yine de ama
lunamarduk ozlemgokturk ben arı mamayı kullanıyorum.. gece maması olarak yatmadan önce veriyorum.. suyunuda veriyorum.. 5 saat aralıksız uyuyor.. sonra sütünü hazırlıyorum onuda içip öğlene kadar uyuyor.. beni bile annem onunla beslemiş.. tadı fazla şekerli olduğu için hero baby nin 5 tahıllı tatsız bi maması var onunla karıştırıyorum şekerini kırsın diye.. çok memnunum ben..