Tosbikgiller19 Kızlar 2bucuk aylık ikizlerim var, ikisiyle uğraşmak zornolduğu için biriyle ilgilenirken diğerini titreşimli ana kucağına koyuyorm. Ama saatlerce uyumak istiyor ordan alınca ağlıyor. Saatlerce kalmasının bi zararı olurmu
Tosbikgiller19 Tosbikgiller19 dünden beri tek bi cvplayan yok. Kaynanamla kavga ettm, kocam aldattı desem nolurdu acaba
sevgice Tosbikgiller19 almayın uyuduktan sonra titreşimi kapatın bence. Madem orda kalmam istiyosa kalsın 😂 uzun süre titreşim iyi olmaz saatlerce.
zhdeksm Tosbikgiller19 titrşimsiz sadece sallanmıyo mu. daha cok küçük sürekli onu istemesi normal sanırım. söyle 6 aylık falan olsaydı hep onu istemesi belki iyi olmayabilirdi. ama sakıncası olucagını sanmıyorum. ama şöyle yapabilirsiniz titreşimi bi açıp bi kapatın 5 saniye acık 2 saniye kapalı. bkac güne unutur dye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun bebeklerinizi sağlıkla sabırla büyütün inşallah 😊
Nekwam Tosbikgiller19 herkesin ondan kullandığını düşünüyor olamazsin değil mi 2 çocuk büyüttüm evimde yok cevremde de görmedim Dr.a sorman daha mantıklı değil mi?
Elifim28 Katılıyorum 🤣🤣 bana da genelde kimse cevap vermiyor . Titreşimin ters etkisinin olacağını sanmıyorum kendi adıma ama yine de iyi bilen birine sorsanız daha sağlıklı olur
SukranUras Tosbikgiller19 nasıl bi etkisi olur bilmem ama alışacağı kesşn canım. Napalım valla senin de işin zor allah yardım etsin 🙆♀️