esramertenes Bebeğim 2,5 aylık gece uykusuna uyutup yatağına yatırıp salonda ayrı zaman geçirdiğimde vicdan azabı çekiyorum bunu yaşayan var mı bunu nasıl aşacağım
mero_81 esramertenes merak etme aşko az zaman geçsin uyusun diye gözünün içine bakıyosun dalsın pırrrr yanından kaçıyosun 😆😅
Mom0008 esramertenes dizinde dinlenmeye kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var normal bir durum zamanla alışırsınız bende az uyanmasa kafamı dinlesem diyorum 4 yaştayız
elfmrl123 esramertenes benim bebem de 2 aylık hiç öyle durumlara girmiyorum 😂 yatıp uyudu mu bende yatıyorum ya da ne iş yapacağımı şaşırıyorum koşturmacayla geçiyor
alpmila esramertenes merak etmeyin şöyle 3 4 aylık olunca düzelecek uyusun diye gözünün içine bakacaksınız hatta bu postunuza bakıp güleceksiniz
71gulsah71 esramertenes oglum 2 yasinda suan uyusa da 1 bardak sicak çay icsem diye gozune bakiyorum soyleyeceklerim bu kadar 😂
Minigim38 esramertenes 28 aylik hiç vicdan azabı çekmiyorum uyusun diye gözüne bakıyorum hemen kendimi duşa atacağım 1 saattir uyutmaya çalışıyorum daha uyuyacak 🙁