Gktg Kızlar 6ay 22 günlük bebegim saga sola dönüyor ama tamamen dönmüyor ben zorluyorum kendni sıkıyor yapmak mı istemiyor anlamıyorm niye böyle çok aglayan bir bebekti hep kucaktaydı acaba o yüzden mi sizin bebişler nezamn döndü
nazanay Gktg Tombul bir bebek mi? Her bebegin gelisim evreleri farkli tabi ama tombul bebekler biraz daha gec hareket edebiliyorlar genelde. Totolari kaldirmak zor gelebiliyor:)
ENHA_17 Gktg canım benim aynı tasayı yaşadım 8aylıgız ve artık tam anlamıyla dönebiliyoruz merak etme zorlamıyorlar kendilerini haspam yoksa yaparlar 8e kadar yolu var 😁
Nazlim123 Benim bebeğim 6 buçuk aylık döndü korkmayın sürekli kucakta tuttuğumuz için öyle oluyor demişti doktorumuz şuan 7 buçuk aylık yere bıraktığımda dönüyor ama yuvarlanarak gitmiyor henüz 🤗
Gktg Nazlim123 sürekli kafama takıyorum acaba bi problem mi var diye inşallah bizimkide döner yerde yatmayıda hiç sevmiyor nasıl olacak bakalm
Gktg Ikrazumra19 haklısınz biz anneler çok aceleciyiz galiba ☺️ bide ilk çocuk oldumu en ufak şeyde panik yapıyorm
Nazlim123 Gktg ya benim kızımda öyleydi inan bi dakika kucaktan indiremezdim bigün altını değiştirdim bezi atmaya gitmiştim geldim ki dönmüş 1 dakika içinde oldu herşey hiç ummadığınız anda döner merak etmeyin gene de kafaniza çok takılıyorsa doktorunuza danışın
Gktg ENHA_17 iyi ozaman canm daha 1 ayım var biraz hafifleteyim kafamdaki yükü :)))) böyle yapıp biz anneleride telaşa sokuyo bu minikler