RabiaKar Reglime 10 gün kala ilişkide korunma olmadı. 6 gün kala tekrar korunma olmadı. Şuan 4 gün var ve bikaç belirti var kısacası sorum erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi reglimin geçmesini mi beklemeliyim ?
dryglgl RabiaKar bence verebilir ama artımed marka almayın hep yanlış pozitif çıkıyor kaç kişiden gördüm prodoctor baya iyi
Mtzzeynep RabiaKar şuan adetinize 4 gün var ve 6gün önceki birliktelikten hamile olduğunu öğrenmezsiniz üzerinden en az 12gün geçmesi gerekir.
Sedsedsed RabiaKar birde idrarda görülmesi için yumurtlamadan itibaren 14-15 gün geçmesi gerekiyormuş benim tam o sekilde oldu ondan öncesi 10.günde falan yapmıstım işte 5 gün vardı cıkmamıstı
RabiaKar Mtzzeynep geçtiğimiz Cumartesi olan ilişkiden olur mu diye düşündüm ama tek seferden hamile kalınır mı onda şüpheliyim😏
RabiaKar Sedsedsed hcg hormonunu bebeğin plesantası salgılıyormuş oda o zamana denk geliyormuş bakalım reglimi beklesem daha iyi olucak sanırım🤔
Sedsedsed RabiaKar hayırlısı 🙏istiyorsanız olsun insallah❤️zaten az kalmış reglinize tam olacağınız gün yaparsanız silik cıkabilir🙈
Aklimideliricem Bence gecikmesini bekle yani şuan olmazsa neden olmadı diye hemen strese girersin o yüzden kendini rahatlat bekleyebildiğin kadar bekle 😂
Sedsedsed aysebb ben erken gebelik testi yapmıştım 6 gün önceye kadar sonuç veriyordu ama 4-5 gün kala yaptım negatifti göstermedi🥲