Orenda_ fatmaninannesi_ Silik çıkmış ama bence var emin olmak için kan testi yaptır yada tekrar test yap
fatmaninannesi_ balporsugu7224 ama kan negatif gösteriyor nedendir anlamadım evde gebelik testi pozitif erken gebelikt testi adette olmadim
fatmaninannesi_ Orenda_ yarın sabah yapmayı düşünüyorum tekrar test aynı şekilde çıkarsa kan verecgim inşallah benim için du et lutfen
fatmaninannesi_ Tazeanne0134 kanda çıkmadı nedense ama evdeki erken gebelik testi nde çıkıyor adette olmadım neden acaba
Orenda_ fatmaninannesi_ Rabbim gönlüne göre versin Hakkında hayırlı olan neyse o olsun, sağlıkla gelsin inşaallah 🤲🏻🧡
askbebegimmbenim fatmaninannesi_ adete 3 gün kala bu şekilde öğrendim hatta emin olmak için 3 test daha yapmıştım. Hayırlı olsun inşallah kan verin canım yarın
fatmaninannesi_ askbebegimmbenim adet olmam gerekiyordu bugün ama olmadım test yaptım gece bu şekilde cikti
fatmaninannesi_ askbebegimmbenim şimdi verdim negatif diyor ama evdeki erken gebelik testi pozitif adet yok
fatmaninannesi_ Arkadaşlar kan sonucu verdim az önce ve negatif çıktı evdeki erken gebelik testleri ise pozitif gösteriyor adette olmadım kafam çok karıştı siz ne düşünüyorsunuz bu durumda napmaliyim
_YanakReisinAnnesii fatmaninannesi_ testi fazla mı beklettiniz acaba ya da testte sıkıntı olabilir mi? Çünkü en erken kan da çıkıyor sonra idrar da. Birkaç gün daha bekleyin adet olmazsanız tekrar doktora gidersiniz.
Tazeanne0134 fatmaninannesi_ belki yeni olduğu için olabilir az daha bekle sonra kan ver derim hakkında hayırla olan nasip olsun inşallah