lAmMelodi Sadece bir kez kızıma giydirdim.O gün ne yemek yedi ne süt içti.Bugun aldım dolaptan yıkadım gitmedi şu leke güzelim gömlek elimde kaldı ne yapsam gider şu leke?Resimde belki belli olmaz ama gözle baya görünüyor.
lAmMelodi Asya011 durulandiniz birazquality Teşekkürler kızlar bunları deneyeyim bebek için olan deterjanlardan da aldım yok çıkmadı çare şunlar🌸
suhedaaaaa lAmMelodi Gömlek değil bu da, çok tatlıymış gerçekten bayıldım 😻 Baby me den bende çok memnunum herkes söylemiş zaten güzel çıkarıyor ve güzel kokuyor ben sıvısını kullanıyorum, sapsarı kaka lekesini bile çıkarttı başarılı 👍
lAmMelodi suhedaaaaa Evet bende severek aldım 😍Guya ablamin hastane çıkışında güzelce giydirecekdim Bu arada Azərbaycanca “köynək” ben gömlek diye yazdım🤭
suhedaaaaa lAmMelodi çok seviyorum sizin dili ❣️ kediye pişik diyorsunuz di mi civcive de cücee ahahaha 😬😻
hepyerdeyizz lAmMelodi Yapacak bişey yok beyaz daha iyi aslında çamaşır suyuyla yıkayıp bı daha yıkayınca Temizcene oluyo kokusu vs de kalmiyo
Meri-Mel lAmMelodi Beyaz sabun dene canım bakalım ,çok tatlis imiş biz de bu kazak swett gibi bişi daha doğrusy gömlek aradı gözlerim 🥲🐣🤣
minikkus434 lAmMelodi lekeli olan yere pamukla çamaşır suyu sürün ben öyle yapıyorum yağ lekeleri filan çıkıyor