Mihricim Arkadaşlar oğlum alerjik bu yüzden raporlu mama içiyor . Raporu 8 gün sonra çıkacak bi sorun oldu eczane de artık ücretsiz veremem dedi . Elinde fazladan olan varsa dönüş yapabilir mi lütfen sadece 1 kutu kaldı
bebek2anne1 Mihricim keşke olsada versem umarım çıkar birileri bende reflü maması kullanıyorum kızıma şuan. 5 sene önce de oğluma alerji maması kullanıyordum
deniz_9555 Mihricim niye 8 gün sonra çıkacak ki rapor? 8 gün sonra ayı doldurmuş olabilir misiniz? Sağlık ocağı 1 hafta kala yazabiliyor diye biliyorum
Mihricim Ya yok mu kimse arkadaşlar . Elinde olan da ücretli satıyor benim şuan alma durumum yok maalesef eşimle boşanma aşamasındayız mamaya para veremiyorum. Rapor çıkacak zaten 8 gün sonra gerekirse size tekrar gönderirim
Mihricim bebek2anne1 teşekkür ederim . Maalesef elinde mama olan kişiler ücretli satıyor suç bu raporla alıp satıyorlar
bebek2anne1 Mihricim evet öyle ben oğlum içmeyince bütün kutuları eczaneye götürüp çocuğu alerji olan birine verin demiştim gerçekten insanlar çok çıkarcı.
Mihricim deniz_9555 ben sağlık ocağına sormadım burda 1 tane alerji doktoru var sadece pnada 8 gün sonraya randevu buldum . Çocuk doktoru yazıyordu normalde ama bu dönemde yine alerji doktoru yazmalı bi genel bakması için yine dedi yani ne bileyim sonuç olarak 1 hafta sonra gidecez ve son kutuyu açtım
deniz_9555 Mihricim yok rapor çıkmadan yazamaz zaten sağlık ocağı. Keşke yazsaydı ya. Alerji doktoruna pazartesi erkenden gidip sorsanız durumunuzu anlatsanız belki fazladan elinde olurdu verirdi size. Reçetesiz fiyatları çok pahalı ve dediğiniz gibi bazı işgüzarlar parayla satıyor 😓
Mihricim deniz_9555 bize biraz uzak ilçedeyiz . Ama gidip soracam başka çarem yok . Teşekkür ederim 🙏