ceydademir Merhaba anneler 24 haftalık gebeyim ve bebeğimin eksiklerini yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum ama bez konusunda hala kararsızım ne almalıyım bilmiyorum aranızda kullanıp memnun kaldığınız, kaliteli, yumuşak ve premium bir bez önerisi olan var mı?
aysegul_cly ceydademir ben baby turco kullanıyordum.pisik yaptı Molfixse geçtim çok memnunum yumuşacık
elof ceydademir Molfix kesinlikle. Ben yenidoğanken bebeland da kullandım, kaynanam stoklamış sleepy mesela o bebeğime küçük geldi kalıbı diğer bezlere göre dardı. Bence molfixten başlayıp devam edin derim.
iremyildiz Canım hiç düşünme molfix premium al kaliteli ve yumuşacık bir dokuya sahip hassas ciltler için birebir yenidoğan için en iyisi diyebilirim
azratekin Ben molfix premium kullanıyorum gerçekten farkı hissediyorsun hem kaliteli hemde cildi koruyan bir yapısı var pişik sorununuda minimuma indiriyor kesinlikle denemelisin
esmsmbl İlk bebeğimde farklı markalar denedim ama ikinci çocuğumda molfix premium aldım keşke baştan beri bunu kullansaydım yumuşacık ve nefes aldıran yapısı sayesinde bebeğim çok rahat.
sezengun Molfix premium candır bende çok araştırmıştım ve en iyi seçeneğin bu olduğunu gördüm. kalitesiyle fark yaratıyor ve yenidoğanlar için gerçekten çok konforlu.
eymengunes Kızım yeni doğduğunda molfix kullandım 6 ay önce alerji pişik yaptı o kadar kötü oldu ki doktor bez alerji yapmış dedi ebebeğin bezine geçtik o zamandır da ebebeğin bezini kullanıyoruz ve hiç pişik yapmadı emici güzel biz memnunuz tavsiye ederim
kaymakliekmekkadayifi eymengunes e bebeğin hamgi bezini kullanıyorsunuz ? Benimde ilk kızımda prima dahi pişik yapıyordu e bebeğin beziyle kurtulduk şimdş 17 günlük bebeğim var ona da direk e bebek aldım ama bu sefer o pişik yaptı yeni çıkan zeytinyağlı falan olan yeşilli paketten almıştım. Prima almadan önce başka seçenekleri değerlendirmek istiyorum aslında yoksa prima deniycem bu kızıma
gulerr Biz doğumdan itibaren molfix premium kullanıyoruz o kadar yumuşak ki bebeğimin cildi hiç tahriş olmadı ayrıca premium kalitesiyle sızdırma da yapmıyor hiç düşünmeden al derim
ceydademir Çok teşekkür ederim kızlar sanırım kararımı verdim molfix premium kesinlikle hastane çantama ekleniyo.