usenmedimyaptimbirvelet bizdejantikizlardik oyy sonuçta kaç ton geçti üstünden :( atın da bakiyim etkilenmem herkes instagramda yorumlara yazmış da merak ettim 😀
yonca004 aura_meselesi_bu_sekerim benim de öyle ya dün gece delirdim resmen tiktokta da bu sorun çok konuşuluyor saçmaladı uygulama iyice
ZeydsMom aybarsmom34 baktim ya hayvanin dislerini bile kesmisler. Hayvanlara o kadar eziet ediyorlar gosteridir bilmem nedir artik canina tak ediyor. Yani bilerek katlayip eziyo.
beyzzsenturkk_ aura_meselesi_bu_sekerim onu bende gördüm fil bilerek eziyor kim bilir ne eziyetler gördü resmen öldürmek icin yapıyor ölmüş zaten
ZeydsMom baharberkay zaten bu gosteri icin kullanilan hayvanlarin hepsi eziet goruyor ve sonunda hepsi intikamini aliyor. Hicbir zaman sirke hayvanat bahcelerine gitmiyorum gitmedimde cocugumu da goturmem. Hayvanlara eziet edip bide para kazaniyorlar.
baharberkay ZeydsMom Sonuna kadar aynı fikirdeyim.. Bence hepten yasaklanmalı. Doğal parklar sadece kalmalı. Bu büyük alanlarda özgürce yaşadıkları.
210796 aura_meselesi_bu_sekerim bu posti gordukden sonra baktim instagrama bende de sacma sapan seyler cikti🥲
keyfimbilir Ben de dünden beri eşimle tartışıyorum sen bakmasan niye sayfan bunlarla dolu normalde araba spor ile dolu kesfeti adam dünden beri yeminler ediyor 😃🥲