aura_meselesi_bu_sekerim İnstgramda bir hata nedeniyle hassas icerikli gonderiler gosterilmeye baslanmiş , sizin kesfetiniz nasil kizlar ? Ben az once filin ezdigi adami , normal kadin dogumu falan gordum 😳😱
aybarsmom34 aura_meselesi_bu_sekerim Amin amin sjsjsjs Eşimde yanımdaydı. Bir anda reels kaydırdım veee tövbeler olsun bu nereden çıktı dedim. Elim ayağıma girdi sjsjsjsj
210796 dun gece esimin telefonunda reelslere bakarken acik sacik seyler cikti.bende aksama kavga planliyordum.bu sebebden ola bilirmi aceba?normalde ozlu sozler olan sayfalari falan izler.ya i acik sacik seyler izlemek istese acar sitesinden izler sonra siler😄
aura_meselesi_bu_sekerim 210796 kiz dur hele huzur icinde ki evliligini hic bozma bu sefer adamlarin sucu yok asko 😅
bizdejantikizlardik aura_meselesi_bu_sekerim Ayyy filin ezdiği adamı gördüm aklımdan çıkmıyor ya. Bende diyorum neden hep hassas içerik çıkıyor sorun mu varmış ? Ameliyatlar felan çıkıyor açık açık
aura_meselesi_bu_sekerim bizdejantikizlardik evet bende instgram akisina baktim da zaten sorunluydu benimki Simdi daha cok karismis Afganlar, hintler , dogumlar 😅
aura_meselesi_bu_sekerim bendenbirtanedahayok neler paylasiyolarmis nelerrr Bizde nazar degmesin diye bebegimizin yuzune emoji koyuyoz 😅
maysamoms33 aura_meselesi_bu_sekerim Ay bende de abuk subuk açık seçik kadınlar çıkıyor ne alaka anlamadım kesfetimde 😁😁
ZeydsMom aybarsmom34 ben niye bisey gormuyorum ya benim kesfetim ayni 😁 bi tek wandanin gotu cikiyo onu da zaten tum dunya gordu
usenmedimyaptimbirvelet Seks görüyorum hocam kan görüyorum vahşet görüyorum Ama en çok filin ezdiği adamı merak ediyorum şu meret bi benim mi önüme çıkmadı Herkesin götünü görmekten de midem bulandı açıkcası
bizdejantikizlardik usenmedimyaptimbirvelet Ama en çok filin ezdiği adamı merak ediyorum şu meret bi benim mi önüme çıkmadı Çok kötüydü görmeyin en iyisi. Adam hamur gibi oldu bütün kemikleri kırıldı 😭