Meri-Mel Turnuvası yapılacak oyunlar Qbitz Equlibrio Küre Pentago Bu oyunların okullarda turnuvaları olyormus ne kadar yaşlandım ya hiç birini bilmiyorum ,önceden satranç,tenis falan olurdu 🙈👀
yavruaslanlar Meri-Mel Qbitz ahşap küplerle yapılan bir oyun 2. Sınıf mısınız🌸 zeka oyunları bence çok yararlı bizimde hocamız bahsetti şuan 1. Sınıfız 2. Sınıf itibari ile yapıcaklar grupça etkinlikler bunlar zeka denge oyunları
rana0234 Vallahi bende bilmiyorum,çocuklarımız okul çağına gelene kadar kim bilir daha nice oyunlar çıkacak?🤷
Meri-Mel yavruaslanlar Bizim kız henüz 27 aylık bir veli arkadaşıma gelmiş mesaj ,ben de öğretmenim ama hakim değilim çünkü aktif görev yapmıyorum 2.5 seneden fazladır 😞
hakinhakin Meri-Mel merhaba bu oyunlar kutu oyunları. Tüm Akıl ve Zeka oyunlari federasyonu düzenliyor. Önce muhtemelen okuldan derece yapanları belirleyecek sonra da ilce ve il de yaristiriacaklar çocukları. YouTube da nasıl oynandigina dair videolar var. Çok iyi oyunlardır. Herkesin evind ebilinmasi gerek bence. Ekransiz vakit geçirmek için ideal :)
Meri-Mel hakinhakin Acaba bunlar 2.5 yaşa uygun mu okullarda oynanıyor ise zaten gerçekten geliştirici etkinlikler oyunlardır diye düşündüm Trendyoldsn baktım biraz baya da maaliyetli oyunlar ben de öğrenmek ve kızıma öğretmek isterim aslında ben de öğretmenim 2.5 yıldır aktif görev yapmadığım için hakim degilim hiç 🥲 bilen katılan çocuklar var mı onları merak ediyordum o yüzden açtım postu bilgi için ayrıca teşekkür ederim ❤️
lagerthaa Meri-Mel evet bende öğretmenim okulumuzda her yıl turnuva oluyor çok zevkli zekaya dayalı oyunlar. Biz bilmiyoruz ama yeni nesil öğretmenler hep bu oyunları oynatıyor ve öğretiyor.. bizim okulumuzda akıl ve zeka oyunları kulübü var neredeyse tüm öğrencilerimiz bu oyunlara hakim
Meri-Mel lagerthaa Ya maşallah gerçekten çok güzel çocukların böyle geliştirilmesi,bir veli arkadaşıma gelmiş mesajı ben de öğretmenim ama aktif çalışmıyorum şuan memur değilim ne yazık ki 😞 atanamadim 2.5 yildsn fazladir uzağım merak ettim kimler biliyor çocuğu aktif katılan veliler vardır belki de 🌷
hakinhakin Meri-Mel Meri-Mel yok uygun değiller. Turnuvalar zaten ilkokul ve ortaokul bu oyunlarda var diye biliyorum. 2.5 yaş için belki görsel sudoku oynayabilirsiniz 😊 hafıza kartları olabilir ya da örüntü oyunları olabilir. 😊
yavruaslanlar Meri-Mel ooo baya küçükmüş harikaymış biz 1. Sınıf olmamıza rağmen 2. Sınıf itibari ile konuşuldu.