yenianne01 Mygirlmybaby sağlık ocağına götür canım göz damlası verecekler ,birde çay ile silebilirsin demlemiş olduğun ılık çayla makyaj temizleme mendilini batırıp hafif ıslak bir şekilde silebilirsin,birde emziriyorsan sütünle silebilirsin
mthnmh Mygirlmybaby 14 günlük bebeğimde de oldu sütümü döküm pamukla sildim bir kaç gün boyunca Geçti
endoplazmikretikulumiste Mygirlmybaby doktora yada aile hekimine git antibiyotikli göz damlası veriyorlar ancak öyle geçiyor enfeksıyon olmuş
hilal3x Mygirlmybaby netira göz damlası isteyin doktorunuzdan bebeğim iki buçuk aylık doğduğundan beri bu sorunu yaşıyorduk ve bir kaç damla kullandık işe yaramadı en don bunu kullandım şu anda olmuyo
hazale966 Mygirlmybaby bizdede o aylarda cok oluyordu. Doktorumuz damla vermişti onu kullandık çapaklanma oldukça sonra geçti
rumeysakaradeni Mygirlmybaby canım benimde bebeğim yeni doğduğundan beri vardı 4 aylıkken geçti çocuk doktoru krem verdi o 15 günde geçirdi ismi “Fucithalmic” bundan önce sağlık ocağındaki doktorun yazdığı damlayı kullanmıştım geçirmedi gözü sulanıyordu ve çapaklıydı hâlâ devam ediyorsa bence kullanmalısın