betulunmemosu Kızlar ramazanda acil kilo vermem gerekiyor bebişiöin doğumgünü var benle başlamak isterseniz ramazanda kaçamaksız oruç tutmak istiyorum ne dersiniz birlikte başlayalım mı
endoplazmikretikulumiste betulunmemosu ramazanda kilo vermenin tek yolu karbonhidratı kesmek . Ben denemiştim olmuştu . Hem daha çok acıktırır karbonhidrat . Muz süt protein. Akşamları da su be yeşil çay tatlıyı abartmamak nadiren tadımlık . Bu şekilde oluyor yani olmuştu bende çalıştı bu mantık
betulunmemosu Kızlar daha öncede denedik burdan zor oluyor ben 80 kilodan 73 e düştüm isterseniz instagramdan yazın grup kurayım saglkcbir_anne_
betulunmemosu defniy aaa kilolar aynı yarın tartıyla başlayalım ramazan sonuna 65 oluruz insallah saglkcbir_anne_ hesabıma bekliyorum
betulunmemosu betulunmemosu Instagram hesabıma bekliyorum kaçamak yapmadan ramazanı atlatırsak en az 5 kilo gider diye düşünüyorum
Duyulurum betulunmemosu oruç kilo vermek için tutulmaz bu konuyu iyi araştırın boşa gitmesin açlıklar emekler. Allah kabul etsin